Já už to tu někde asi i psala. Nicméně co jsem si uvědomila, že mi henna tmavne fest a že v tom vypadám nemocně, tak jsem sesbírala info a jala se to zkoušet. Původně jsem barvila jenom 1-2 krabičkama měděné Hennecolor, pak poměrem 1:2 blond :měděná, tak jsem ten poměr obrátil a hennila takhle asi rok. To pomohlo relativně dost, pak taky nehennit pravidelně po měsíci, loni zjara jsem měla období, že jsem na to nějak neměla čas a chuť, takže jsem nehennila pár měsíců a henna současně odrůstala i vymývala se, tuším tak pěticentimetrové odrosty jsem měla přes léto. A začala jsem používat Baleáckou sadu More Blond (šampon, sprej), což taky pomohlo, dost to zesvětlilo. A na podzim jsem nakoupila neutrální hennu a trochu měděné a začala dělat100g - 80g neutrálu a lžíce či dvě měděné. Teď jsem ještě přikoupila blond a picnu to do toho příští hennění. Teďka většinou henním co 6 týdnů zhruba, žádné výrazné odrosty nemám,tak se to snese. Ale ty blond šampony hodlám používat znovu, bo u mě je světlejší zrz prostě lepší.
A je docela vtipné, když si obtočím cop kolem hlavy - cop je výrazně tmavočervený a hlava takova světlá blondorez :).