• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SKLIBA: No právě:-) Když se to to "povede" o půlodstín světlejší, tak už to na tmavých vlasech neuvidíš, kdežto když barvíš světlejší vlasy, může ti být jedno, jestli tam dáš, nebo nedáš přísadu, která maličko snižuje efekt barvení.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    ADELHAIDA: jako fakt? já doteď žila v tom, že když jsou vlasy hodně tmavé, tak se naopak už nějaký ten půlodstín naopak celkem ztratí :-) tak jsem zase o něco chytřejší
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MORGYSZ: to je taky pravda.. :))
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SKLIBA: No jo, z myšiblond ti to jde dobře:-) Já mám vlasy skoro černé, a tam je každý půlodstín znát.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    No tak to nebude dredama :D Já občas ještě dva dni po hennění se podrbu v hlavě a mám zelené nehty :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ja sem jeste kdyz je mela, barvila dready jenom hennou, rozhodne lepsi nez kde jaka chemka, tak je to nejak pekne stahlo, sice oplachovala dycky tak 2 hodiny a stejne to z nich jeste par dni pote padalo ale tak co..
    OXIS
    OXIS --- ---
    TERKA_ORANGE: tyjo, barvit dredy hennou jsem si nikdy netroufla, vymejt to bahno mi dělá problém i teď na vlasech :D navíc mi na ně byly i čtyři chemický barvy málo, měla jsem je puntíčkovaný :)) tak jsem si pak řekla, že to nemám zapotřebí.

    Teď po dredech vlasům henna dost pomohla, řekla bych. Dnes jsem poprvé použila henne color místo tý henny z dm (rozdíl v ceně je teda neskutečnej), tak jsem moc zvědavá na výsledek! :) ale vymejt šla líp než ta dmková. Objevila jsem Ameriku! .))
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Jojo, to je můj kokosák :).
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Jsem zrzka omylem narozená blond. Ale přesnou barvu blond vám už nepovím, na každé staré fotce to vypadá jinak. Něco mezi střední a popelavou..?
    Fotku hledejte, postovala jsem ji do tohohle vlákna v létě, když se na ni taky někdo ptal :) A to bylo zrovna po tom zesvětlování a před henněním na podzim.
    A nemáte zač :)
    TERKA_ORANGE
    TERKA_ORANGE --- ---
    MORGYSZ: take dekuji, dobre napady! zkusim pri dalsim barveni mixnout blond a medenou, pouzivam hennecolor. uvidim, co z toho vyleze, urcite mnohem lepsi, nez vlasy odbarvovat chemicky :) kdybys mela nejake ty fota .... :)
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    MORGYSZ: Ty jo hustej recept! A jaký máš přírodní vlasy? Je to teda docela alchymie! :) Třeba by to mohlo pomoci i mě, i přes tu mou tmavou přírodní. Hmm zkusim.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    MORGYSZ: Díky moc! Mám podobný problém, že postupem času henna opravdu hodně tmavne, tak to chci zase nějak postupně navracet ke světlejší barvě..A nemáš fotku? a popř ještě jakou máš svoji barvu vlasů?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    A ještě jak jsem tu psala relativně nedávno - na zesvtělování pomáhají i ty olejové/jogurtové/medové zábaly, případně maska Gestil Wonder (čili býčí koule :) ). Samozřejmě i pár jiných metod, ale to už jsou víc drasťárny na jemné vlasy, takže je nepoužívám (jako citron s vodkou a nechat působit na slunku).
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Já už to tu někde asi i psala. Nicméně co jsem si uvědomila, že mi henna tmavne fest a že v tom vypadám nemocně, tak jsem sesbírala info a jala se to zkoušet. Původně jsem barvila jenom 1-2 krabičkama měděné Hennecolor, pak poměrem 1:2 blond :měděná, tak jsem ten poměr obrátil a hennila takhle asi rok. To pomohlo relativně dost, pak taky nehennit pravidelně po měsíci, loni zjara jsem měla období, že jsem na to nějak neměla čas a chuť, takže jsem nehennila pár měsíců a henna současně odrůstala i vymývala se, tuším tak pěticentimetrové odrosty jsem měla přes léto. A začala jsem používat Baleáckou sadu More Blond (šampon, sprej), což taky pomohlo, dost to zesvětlilo. A na podzim jsem nakoupila neutrální hennu a trochu měděné a začala dělat100g - 80g neutrálu a lžíce či dvě měděné. Teď jsem ještě přikoupila blond a picnu to do toho příští hennění. Teďka většinou henním co 6 týdnů zhruba, žádné výrazné odrosty nemám,tak se to snese. Ale ty blond šampony hodlám používat znovu, bo u mě je světlejší zrz prostě lepší.
    A je docela vtipné, když si obtočím cop kolem hlavy - cop je výrazně tmavočervený a hlava takova světlá blondorez :).
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    MORGYSZ: Jak to zesvětluješ? Mícháš při barvení s neutrální hennou, nebo nějaký jiný trik?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    KYNCLACZ: Tak tuhle barvu mám na přímém slunku :D Ale ve stínu je to o dost horší. Ještě že to už dva roky zesvětluju, měla bych už kafobrondozelenou :evil:
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    KYNCLACZ: to je prostě k vzteku :-) já mám vlasy krátké, takže mě se to jen ztmavuje a sem tam se chytí nějaký ten lesk (který je vidět jenom v koupelně pod bodovkama a nebo pod přímým sluncem). dneska jsem zkoumala vypadnuvší vlas a u kořenů mám světloulinké odrosty (tak 2mm) a pak plynulý přechod přes tmavou hnědou až do skoro černé a to jsem posledně barvila caca rouge (červená)! (a před ní maroon - hnědá)!!
    no nic, asi se dám zase na černou a indigo a budu ze sebe dělat nějakou dobu Morticii Adams :-D
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    Taky mám stejný problém. Mám kaštanově hnědé vlasy. U hlavy mi henna chytá hodně tmavě skoro dohněda (jak už mi to odrůstá a vlasy mám zdravější), pak mám přechod tmavě červeno - zrz a zničený konce mám náádhernou světlou zrz, která by se mi líbila po celé hlavě:(( Ale mám smůlu no:( Po henně mám opravdu mnohem hezčí vlasy než po divokých barvících experimentech. Ale jak mi to postupně odrůstá, ta nakonec asi budu hnědovlasá:(( A přitom ta zrz je ták krásná. Tahle holčina má na té úvodní fotce nádhernou barvu: http://www.osobnosti.cz/deborah-kahlova.php
    FLOE
    FLOE --- ---
    Kdyby se nekomu hodilo. Mam doma cernou, hnedou a neutralni Henne Color. Pytliky minimalne napul plne. Kdyby nekdo mel zajem, prenecham za caj. Kdyztak posta. Praha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam