• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    ve Školské je arabský halal obchůdek s potravinami a mají tam i nějakou Hennu, nemáte s ní některá zkušenost?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Včera jsem v PeMi spěchala, pořádně jsem se nepodívala a místo Hennécolor henny jsem si koupila přeliv. Je to odstín Bordeaux, přesně ten na obrázku. Kupovaný za 189 Kč , ráda ho některé z vás přenechám řekněme za 150-160 Kč :) Předání v Praze (Vinohrady, centrum, Michle).

    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SCHIFFI: Ahoj, já tyhle věci do caca rouge normálně přidávám ;-)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIABOLUS: právě jsem zkusila bezbarvou - krásná vůně, lesk a pevnost, nicméně indigo drží jako přibité. asi nezbyde nic jiného než dobarvovat odrosty ořechově hnědou a čekat, až se indigo trochu vymyje.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MYS_USATA: v té době jsem barvila klasika henna, takže zrz. teď barvím bezbarvou.. chytá to lehce zlatavé odlesky, ale nemám pocit že by mi to nějak zvlášť zesvětlovalo vlasy. Každopádně zrz musí odrůst. to se z vlasů ani nehne...
    ISCH
    ISCH --- ---
    ZUZANA: No já svoje vlasy mám taky velice, velice ráda, zvláště, když se mi z nich povede udělat nádherné, hebké... Ale tohle byl jedinej způsob, jak se zbavit henny :)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    ISCH: No ale to neudělám, na to se mám dost ráda :-) Radši budu chodit s barevnou hlavou :-)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ZUZANA: Jsem psala jasně, co jako jediné funguje :D
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    MYS_USATA: Co je to zábal ze senny? Zesvětlí i tmavý zrz na světle měděnou?
    Jak jsem to tady nedávno řešila, vyzkoušela jsem skoro všechno co se tady psalo, ale k zesvětlení nedošlo nebo jen velmi málo.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIABOLUS: nevím, možná záleží na značce - zkoušela jsem indigo jen od jedné firmy, čili nemůžu porovnat. ale chystám se na zábal ze senny - ten má zesvětlit. indigo nejlíp chytne na vlasu, který je předbarvený na zrz.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SCHIFFI: Jediný co, tak možná citron... Ale pokud Tě to baví, tak to tam pro "dobrej pocit" klidně dej :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Ahoj, dostala jsem hennu od Lushe a jsem zvyklá do klasické henny přidávat papriku, červené víno, ibišek atd. Přidáváte něco do Caca rouge bo je to zbytečné? Kdyžtak díky
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MYS_USATA: já mám s indigem opačnou zkušenost - vymývalo se neskutečně rychle a intenzivně - vždy jsem měla modrou pěnu od šamponu a modré ruce. takže už indigem nebarvím, páč to nemá cenu - zůstane jen zrz o kterou nestojím :/...
    VEVER
    VEVER --- ---
    Teď jsem si náhodou koupila hennu které říkají Masria, ohnivou červenou. Chytlo to jako obvykle spíš zrzavě, ale docela hodně, tak kdybyste na to někdo narazili, tak se to zdá být dost fajn :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Můj článek. Kdyby měl někdo tip, jak vymýt indigo, sem s ním.

    Henna a přírodní barvení: vlasy obarví, ochrání a nezničí - Vitalia.cz
    http://www.vitalia.cz/clanky/henna-a-prirodni-barveni-vlasy-obarvi-ochrani-a-neznici/
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Chtěla jsem tím vyjádřit, že pro mě jako světlovlásku nikdy nebyl problém přecházet od zrzavé k hnědé a zpátky, ale jak je jednou na vlasu indigo, zůstane tam. Jinak s Khadi jsem velice spokojená, občas používám i Lamdu. Kombinace těchto dvou značek taky bez problémů.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Zdravím místní hennovou komunitu. Udělala jsem obrovskou chybu - léta se barvím na čistou zrz nebo kombinuju zrzavou s ořechově hnědou. Tentokrát jsem chtěla trochu změnu a přidala do směsi (Khadi) indigo. Indigo rozhodně nezesvětlá, nevymyje se, nepřebarví. Odrosty už zase barvím směskou zrz a ořechu, ale konce vlasů mám velice tmavé. Moje přírodní barva je světle hnědá až špinavě blond. Navíc mi indigo strašně smrdí a zdá se mi, že jemné vlasy ještě zjemňuje. Pro černovlásky je to určitě dar, pro světlovlasé zhouba. Už nikdy víc. Musím teď postupně zrzit a stříhat. Jinak, napsala jsem článek o henně, který zatím čeká nazveřejnění (Vitalia.cz). Hodím sem pak odkaz.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    I měsíc.
    KETA
    KETA --- ---
    Ahoj holky, už si to přesně nepamatuju.. jak dlouho po barvení chem.barvami můžu zase začít barvit hennou? Ty 2 měsíce?
    dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam