• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    CANYOUDANCETO
    CANYOUDANCETO --- ---
    henna Khadí byla příjemné překvapení. Hennou se barvím 15 let a konečně se na trhu objevila barva, která mi vyhovuje - snadná příprava, aplikace, rukavice a čepice v balení, detailní návod - konečně někdo řekl, že pokud hennu zalijete chladnější vodou, nebude mít tak červený nádech, že opravdu stačí jen 2 hodiny působení a že je lépe hennu neoplachovat šampónem a zatěžovat hned kondicionérem, protože proces barvení pokračuje i po umytí...a po barvení nemám vlasy vysušené, jako v případě hennecolor, nebo "české henny z dmka", anebo mastné jako v případě henny Lush. Spokojenost ve všech směrech s čistou hennou.
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    BOBULE: Já mám zkušenost s jiným odstínem - ale jinak za mě fajn, vlasy to dělá hezké, barvení je pohodlné, není třeba to mít na hlavě tak dlouho. Ale samozřejmě se to mnohem rychleji smyje.
    Jednou za čas si to dám, obzvlášť když potřebuji rychle oživit vlasy, jinak klasická hena je prostě lepší. Pokožku mám hodně citlivou, tohle mi nic nedělá, nedrbu se, vlasy jsou pěkné. Ale mám raději tu řadu Végétal:
    Henne Color: BAREVNÉ PŘELIVY
    http://www.hennecolor.cz/page.php?42
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MYS_USATA: no řekla bych že normální konzumní jatka jsou horší tedy... a hennu jsem od nich jsem měla na hlavě a byla super :).
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    MYS_USATA: Halal porážka je úplně to samý jako košer porážka... Která je v Evropě taky celkem běžná ;)
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    MYS_USATA: njn, náboženství =)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    VAMPYRCIK: fuj, hala, sice to nepatří do diskuse o barvách, ale ze zásady bych tam nenakupovala. Halal porážka zvířete je odporné svinstvo, které se začíná šířit do Evropy. Sorry za off topic.

    Jinak - neteř zkoušela po obarvení chemickou barvou (černou) přejít na idigo. Tři týdny odstup mezi barvením. No a vlasy jí to zbarvilo do hněda, takže pozor.
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    MORGYSZ: jo nějak takhle to myslim vypadalo =) tak dík za info =)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Není to neco takoveho? http://www.henny.cz/img/p/137-215-thickbox.jpg Jestli jo, tak ta drzi jak luterská víra a je zářivo ruděohňová.
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    ve Školské je arabský halal obchůdek s potravinami a mají tam i nějakou Hennu, nemáte s ní některá zkušenost?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Včera jsem v PeMi spěchala, pořádně jsem se nepodívala a místo Hennécolor henny jsem si koupila přeliv. Je to odstín Bordeaux, přesně ten na obrázku. Kupovaný za 189 Kč , ráda ho některé z vás přenechám řekněme za 150-160 Kč :) Předání v Praze (Vinohrady, centrum, Michle).

    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SCHIFFI: Ahoj, já tyhle věci do caca rouge normálně přidávám ;-)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIABOLUS: právě jsem zkusila bezbarvou - krásná vůně, lesk a pevnost, nicméně indigo drží jako přibité. asi nezbyde nic jiného než dobarvovat odrosty ořechově hnědou a čekat, až se indigo trochu vymyje.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MYS_USATA: v té době jsem barvila klasika henna, takže zrz. teď barvím bezbarvou.. chytá to lehce zlatavé odlesky, ale nemám pocit že by mi to nějak zvlášť zesvětlovalo vlasy. Každopádně zrz musí odrůst. to se z vlasů ani nehne...
    ISCH
    ISCH --- ---
    ZUZANA: No já svoje vlasy mám taky velice, velice ráda, zvláště, když se mi z nich povede udělat nádherné, hebké... Ale tohle byl jedinej způsob, jak se zbavit henny :)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    ISCH: No ale to neudělám, na to se mám dost ráda :-) Radši budu chodit s barevnou hlavou :-)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ZUZANA: Jsem psala jasně, co jako jediné funguje :D
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    MYS_USATA: Co je to zábal ze senny? Zesvětlí i tmavý zrz na světle měděnou?
    Jak jsem to tady nedávno řešila, vyzkoušela jsem skoro všechno co se tady psalo, ale k zesvětlení nedošlo nebo jen velmi málo.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIABOLUS: nevím, možná záleží na značce - zkoušela jsem indigo jen od jedné firmy, čili nemůžu porovnat. ale chystám se na zábal ze senny - ten má zesvětlit. indigo nejlíp chytne na vlasu, který je předbarvený na zrz.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SCHIFFI: Jediný co, tak možná citron... Ale pokud Tě to baví, tak to tam pro "dobrej pocit" klidně dej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam