• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    ISCH
    ISCH --- ---
    PIKKMA: Ta nebejva duta ;)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    nebo do toho klasickyho aplikatoru pridelat tetovaci jehlu?
    IKA
    IKA --- ---
    ZUCER: A nešlo by to s injekčnou striekačkou?
    ZUCER
    ZUCER --- ---
    AETHER: noo ja bohuzel co se tyce Henny tak fakt potrebuju tu nejuzsi dirku v podobe dute jehly ;) asi jsem malo profik ;) ale proste jemne motivy a uzkou linku s pytlikem neudelam ;) budu shanet dal...
    AETHER
    AETHER --- ---
    TEEAK: ze zkušenosti s cukrářským zdobením mohu říct, že nejlepší je kvalitní pytlík s vystřihnutou dírkou nebo kornout z voskovaného papíru - obojí ovšem chce praxi, ale dělá se mi s tím lépe než s čímkoli jiným...
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    ZUCER: zkusila bych gastro potřeby (takové ty nádoby na kečupy, hořčice ..) a nebo cukrářské potřeby (ti určitě taky mají na zdobení něco elegantnějšího, než pytlík s vystřihnutou dírkou) :-)
    ZUCER
    ZUCER --- ---
    PIKKMA: diky za odpoved, tady na tom odkaze bohuzel prave maji ten tlustej aplikator. ja potrebuju na konci dutou jehlu...neco jako tohle..

    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ZUCER
    ZUCER --- ---
    Ahoj lidi,
    koukam, ze sem muj dotaz tak uuuuuplne nepatri, pac koukam ze tady resite spis vlasy, ale aspon to zkusim, chtela bych se zeptat jestli nevite kde sezenu aplikator na malovani hennou na telo, uplne nejtenci co jde..nenasla jsem tady jinou diskusi, ktera by byla bliz nez tady.. Diky moc
    TEREZUELA
    TEREZUELA --- ---
    aoj,
    sice vas tady sleduju uz nejakou dobu, ale sama se barvim na zrzavo a objednavam z netu, takze jsem nesledovala a ted potrebuju poradit ohledne tmave hnede az cerne henny. kamaradka by si ji rada vyzkousela dat na svoje hodne tmavy vlasy a chtela by, aby se ji to lehce probarvilo, ozivilo a hlavne revitalizovalo.
    myslite, ze by ji stacilo i ta nebarvici henna? poradite? klidne mi doporucte i konkretni znacky nebo odstiny vcetne nejakych internetovych nebo prazskych obchodu.
    predem dik
    SNELA
    SNELA --- ---
    Tak hlásím, že červená byla spíš zrz a jelikož jsem světlé pleti a mám pihy, tak jsem vypadala jak přírodní taková ta zrzavo-měděná. Za 14 dní se vcelku vymyla, ale nic pro mě, takže až nebudu lína, hodím zase tmavě hnědou.. :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    No já mám zimního kulicha. Černého :D Vypadám pak podobně jak JAy z Dogmatu :D

    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ja si ji dycky nechavam tak 12hod tak uz sem celkem navykla chodit s tim do parku vencit, chodit si nakoupit.. lidi na ten turban vetsinou divne ziraj ale tak co uz.. :D
    IKA
    IKA --- ---
    ISCH: No keby som tam u vás mohla pár hodín posedieť (a potom si to aj umyť), tak by som do toho šla, ale cez pol mesta s hennou na hlave rozhodne nepôjdem.:))
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    ADRIENE: Moc pěkná barva, rozhodně to vyzkouším :-)
    VRAJITOARE
    VRAJITOARE --- ---
    PIKKMA: Jo, je vážně, dobrá, krásná hořkočokoládově hnědá, žádná zrzavá/červená. A oproti Khádí, nevím, jak to popsat...sytější, intenzivnější. Měla jsem ji ve vlasech asi hodinu a výsledek je nad očekávání.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    heh to zni dobre to mozna i vyzkousim :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    MORGYSZ: No bude :D Mě hennu patlat baví, už jsem dost u LUSH vychytala konzistenci a vzala jsem to na svá bedra... Takže kdyby tu měl někdo zájem, tak ke mně do pošty.

    Nejspíš bude možnost se domluvit i na tom, že koupíte hnědou a řeknete mi, že byste to chtěly zkusit s trochou kaštanové, nebo třeba černé, já zamhouřím oko, zakouzlím a kousek Vám jí tam přidám ;).
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    ISCH: Lol, to bude dobrá šílenost :D Vzpomněla jsem si na nějaký rozhovor se Sandrou Pogodovou, jak se ještě hennila na rezavo a měla jakousi dj zakázku v Olomouci. Jak nestihla smýt ráno hennu, narvala kulicha, sedla v Praze do vlaku a tradá... :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    ADRIENE: Ta barva je fakt dobrá...

    V LUSH budeme v dohledné době dělat akci, že když si zakoupíte hennu, tak jí tam budeme zdarma aplikovat (pokud tedy bude mít někdo zájem) - je to takové přiměřeně LUSH šílené a navíc - je teplo, takže hennu, folii, šátek a hurá domů :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam