ZDN58: Podle mapy je tohle jina indicka restaurace, nez myslis.
Co se tyce Knihomola, tak potvrzuji negativni zkusenost z posledni doby. Meli jsme tam v 5ti lidech tatarak a trem bylo nasledne blbe (vcetne me).
Staroceska na namesti je opravdu nic moc, nebyl jsem z toho nikdy nastvanej, ale jidlo tam chutna jako kdybych si ho uvaril doma sam... :)
Sport Bar sveho casu delal pizzu "meat lovers" na kterou jsem rad chodil, i pres sileny prostredi plny metrosexualnich cisniku. Pak mi ji myslim zrusili, nebo uz nebyla tak dobra a nic me tam nadale nedrzelo.
Cina na namesti v posledni dobe udajne neni spatna (dle reference meho spolubydliciho).
U Lva je to vylozene neochuceny zradlo, co nestoji za zlamanou gresli, 2* jsem tam jedl a nikdy vice.
U Ferdinanda se najite vcelku dobre, nicmene stale je to hospoda kde strihaji ubrousky (me osobni meritko kvality, kde se setri na vsem co jde - proste ubrousky jsou prestrihany na pul, aby usetrily. Jak to pak asi vypada s jidlem.) Ovsem Ferda je cestna vyjimka a nikdy jsem se nespalil. :)
Potrefena husa je divna hospoda s nedobrym pivem, kde me prostredi vzdy donutilo nejist, nejak se mi to tam proste nelibi (hodne subjektivni nazor, spousta lidi je tam spokojena)
Duran = svickova, steaky, zebra, ... cajk
Mexita = taky jsem vcelku spokojen i pres doslovnou debilitu cisnic. Jednou nas tam okradli asi o 70Kc a vylozene o tom vedeli. Po druhe na nas vylili pivo (primo na pritelkyni) a stezi se ta krava omluvila (revanzovala se ubrouskem a pivem, ktere jsme si nasledne zaplatili). Nicmene kuchar je fakt borec, protoze i pres tyhle neprijemnosti se tam vracim. Miluju jejich chilli polevku a vsechno co obsahuje maso je proste skvele (bezmasa jidla nezeru). Pro jistotu si vzdy zkontrolujte ucty.
Pod namestim je jeste Caffe Popular - dobra pizza, vcelku drahe a sedi se tam jako "ve vyloze"
Smerem k vlakovemu nadrazi je hospoda Salanda - prostredi prvorepublikove, hodne dobre levne tankove krusovice (12° - 25,-), zradlo hnus (obcas jako ve skolni jidelne).
Dvur = osvedcena klasika
Hrad = nikdy jsem nedostal nic spatneho, ale je pravda, ze tam moc nechodim
cina Avion (smer vlakac) = giganticke porce vcelku dobreho cinskeho jidla za bezkonkurencni ceny. Jako u vetsiny cinskych hospod jsem nemel koule na to, dat si pivo, nicmene v nabidce je i tocena kofola a ta se da.
hospoda Danup naproti Lvovi = docela to jde, ale nevzpominate na to jako na kulinarsky zazitek, vetsinou maji vyber ruznych piv z vice pivovaru. Jidlo tak 120 a maji poledni menu