KASUMI: Zivot mam krasny, dekuji za optani. Jen si nemaluji iluze*, ale nemam problem s tim zit. Akorat na to, ze jsem prevazne kancelarska krysa, mam zivot bohaty na necekane zkusenosti a neustale narazim na to, ze mi je ostatni, kteri je nezazili, neveri...
...To jsem treba takhle (shodou nahod na strelnici) potkal chlapika, ktery se svou druzkou praktikoval regulerni carodejnictvi wicca all inclusive - ritualy, carodejnicke sabaty... A pak mi lidi nechteji verit, ze carodejnice existuji :)
...Nebo jsem v naivnim mladi chodil na demonstrace proti ministrovi vnitra, kde fizl naschval strcil cloveka primo pred projizdejici auto. To jen zazrakem zvladlo zastavit vcas a neprejelo ho. I primator tehdy uznal pochybeni a poslal na dalsi demonstraci omluvu a flasku sampusu. Taky byste mi dnes neverili, ze se neco takoveho stalo.
*Vezmeme nazorny priklad. Meisterfizl Slachta se sam natvrdo verejne pochlubil do medii historkou, ze vyhrozoval popravou (!) vratnemu. Volne cituji (orig se da dohledat): "namiril jsem na neho pistoli a rekl jsem, ze jestli zvedne ten telefon, na miste ho zastrelim". Toliko fakta.
A ted jsou v zakladu dve moznosti, jak se k tomu postavit:
1) aha, fizlove tady vyhrozuji lidem vrazdou a prochazi jim to. Je nutne pocitat s tim, ze pro fizly zakony neplati a nekteri se chovaji zcela jako mafie. Muj pristup.
2) nic se nestalo, zapomente. Policie jsou hodni a sporadani strazci zakona, kteri ublizuji jen zlym zlocincum a hodnym lidem nikdy. Kdo takove veci rozpitvava neni normalni a musi byt zesmesnen, protoze takove veci se ne-de-ji, nestaly, neexistuje, rozumime si?!
(Pardon za "edit repost", trochu osekany detaily.)