HENNYVILLE: díky :)
hmmm pochopitelne cena cim min tim lip :D
nechci dávat 250 za kudlu kdyz nedá víc než kudla za 150, jestli víš jak to myslim.
ale pokud to bude stát za to, tak nůž za $300 mě nijak neděsí (neni to strop).
mam to na doma, takze váha neni top priorita. maximalni davka co budu krajet je tak 2kg cibule na gulas nebo hlavka zeli a par mrkvi na coleslaw.
ale protoze to je nakiri a budu s tim krajet jen zeleninu, chtel bych co nejlaserovatějsí a nejostrejsi. (sutr mam doma max 3000, ale pokud bude treba poridim jemnější)
z japonskych rukojeti ve spojení s kuchyní mam takovej nehygienickej pocit tak proto evropskou rucku.
san-mai s nerezem na povrchu neni absolutní podmínka, ale rozhodne to preferuju.
u petty / pairing by bylo pekny kdyby byl spis vetsi 120+ pocitam s nim na stourani do mist kam se nedostanu velkym nozem + cisteni zeleniny + nejaky drobny vykošťování. obecne asi dostane víc zabrat.