• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    BLOWUP: Ale vzhledove a mechanicky je proste nadhernej :-) je to jako ferrari, taky na to koukas s naboznym obdivem, imponujou ti krivky a vykon ale vis ze do toho nikdy nenalozis rodinu a z 99% se s tim neprojedes tak, aby si ten vykon vyuzil.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    BLOWUP: Triton je fakt designove unikatni OTF, taky se mi hrozne libi, ale takovyhle penize do noze bych za soucasny situace taky neinvestoval. Navic stylove je to pro me spis fakt takova frajerinka a znamka luxusu nez nuz na bezny pouzivani. Pokud to teda nebudeme brat jako prostredek pro sebeobranu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TEDDYBEDDY: Na damasek seru, zrovna u otf mi prijde jak pest na voko :)
    Ten microtech jsem samozrejme okukoval, ale me prijde hnusna ta rukojet. Muj ideal je triton od jeffs harkin, ale proti nemu je i ten dost drahej infidel pomalu zadarmo :)
    A designem je mu ten infidel asi nejbliz. Tjo. Bude to halt drahy.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: já jsem v tomhle vzornej migrant ;-] a nedovolený zbraně nevozim, ani větší nože (a když je potřeba, tak ne tak, aby je někdo našel při náhodný prohlídce), ani třeba teleskop u sebe nenosim (upřímně řečeno se mi ještě ve Švýcarsku nestalo, že bych ho potřeboval). Historicky mě šacovali spíš na přechodu v Schaffhausenu a tam je zajímalo hlavně jídlo a případně nějaký spotřební zboží. Ono svoji roli asi hraje, že v Německu jsou předpisy stran nožů přísnější, tak snad ani nečekaj, že by zrovna z tohohle směru lidi vozili nějakej arzenál.

    Ostatním omluva za chatík.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: tam jezdivam taky... a v BaZ ted zrovna psali ze tam tech nedovolenejch zbrani nasli v posledni dobe povicero (elektroshocker maskovany jako baterky atd)
    CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: v autě na hranicích v Basileji, to už jsem měl švýcarský značky, ale stejně. A jak jsem tak otevřel dveře a vystoupil (pět kroků od auta nebo jak to chtěli), tak mi tam chlapec svižným chvatem probral kastlík ve dveřích ;-) a prej a co je tohleto? Odehrálo se asi tak před třemi lety a jel jsem myslim sám. Jak jinak jezdim autem s dětskejma sedačkama nebo rovnou s rodinou, tak mě nikdo nestaví.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: to te kontrolovali tak dukladne na letisti? Nebo v aute?
    Ja snad v aute jeste nikdy nemusel zastavovat, za tech 27 let
    CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: jasný, něco takovýho jsem si myslel. Já nic podobnýho neplánuju, ptám se ze zvědavosti. Zatim jsem jenom jednou besedoval s celníkem na téma kubotan, ale ten je povolenej. Ale poreferuj :-]
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: myslim ze o hadani se to moc nebude, budto mi to daji, nebo ne.
    Ja jako duvod napsal "sberatel". Kdyztak poreferuju jak to dopadlo :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LEON_KOWALSKI: no uz jsou u mnoha veci drazsi nez noze-nuz a byvalo to naopak, srovnavam jen navzajem.. ze se zvedaji ceny - ok, ale kdyz na jednom webu stoji kudla devet stovek a na druhym dvanact..
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    CROSS: imho na to ze nejses albanec :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: na co se dá taková výjimka uhádat? Na automatickou pušku bych to chápal, pokud je někdo aktivní střelec, ale u vystřelováku? Na sběratelství?
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    BLOWUP: tak to je napytel teda :( snad nam dlouho vydrzi ze tohle zatim u nas omezene neni
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XMEDA: to si stěžuj u toho idiota z ČNB - Miroslava Singera, ten dojebal kurzy. :-(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: Jo, a samozrejme ti ho zabavej
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SIRIUS: tak urcite pokuta, a obavam se ze mas prusvih toho druhu ze by ti mohli vzit i ty legalni zbrane. Snad ne hned napoprvy, myslim.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEVILL: taky to nechapu, nejspis nejakej iracionalni slunickovej expert.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: Tak, zadost podana. Kurva, jestli mi to schvalej, tak si ho budu fakt muset koupit. Kurva kurva kurva, takovejch penez zase.
    A to jsem jeste mel cukani si tam napsat o povoleni na plne automatickou pusku, ale vezmeme to pomaloucku, polehounku.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BLOWUP: To jsem nikdy nepochopil proč je balisong skoro všude zakázanej? Jako fajn, když se zacvakne pojistka, tak je to v podstatě jako pevný nůž, ale to člověk rovnou může nosit pevný nůž. Navíc (až na nějaké mistry) to člověk ani nijak zvlášť rychle nevytasí a při nějakém tom mávání si může sám sobě omlátit klouby a pořezat se. Není to spíš tím že tyhle nože byly v příliš mnoha akčních filmech?
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    BLOWUP: co se vlastne stane kdyz by te s nim chytli je to prestupek za pokutu nebo nejakej vetsi prusvih?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LEON_KOWALSKI: posledni rok dost narazili ceny..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam