LAUNCHER: Me se Sebenza v podstate nikdy moc nelibila :-) Ne, vazne, proste mi prijde tak nejak malo tactical, ten tvar tak nejak priteplalej (sorry for that). Ale vis jak, treba Spyderco na tom u me dopada jeste mnohem hur, to je prototyp fakt hnusnyho tvaru ;-)
Ale ponevadz jsem maximalista, to nejlepsi je pro me tak akorat dostatecne dobry a neuslo mi ze mnoho lidi ma na jeji kvalitu celkem stabilne nadsenej nazor, rozhodl jsem se dat ji sanci. A dopadlo to tak, ze mam sice noze ktery se mi porad libej vic, ale az na vyjimky nosim prakticky denne Sebenzu. Neni ani moc mala, ani moc velka, vaha tak akorat ze o ni nevim. Nemilosrdne funguje, lehce se otevira, drzi ostri (nejenom kvuli kvalite ocele, ale i diky designu jeho profilu). Nosenim nijak netrpi, nic na ni nejde rozbit nebo nejak funkcne zhorsit, ma fajn patinu. Srovnatelnou konstrukci ma ten Titan Sepp, ten mam taky moc rad, ale ten uz je vetsi, tezsi a mozna ze o mrknuti oka drzi ostri o neco mene dobre - mam ho stabilne na kalhotach na motorku.
Toz asi tak :-)))