LEON_KOWALSKI: jojo můj pohled.
A bud rad ze vše je okay
LEON_KOWALSKI: i tak to je mnohém za me bezpečnější, ale i twk je videt , ze je potreba aby vyrobce delal kvalitu. Coldsteel okay spyderco tam ma teochu nedodelek. Ale i tak to bude pevný.
SIRIUS: starý i novy série coldsteel. Stará série spyderco endura, police. I ty lovecký Míkov drží dobre. Byt jsou některý silene zpracovány. Buck treba. Co tu mam ja doma s hřbetní pojistkou vse Ok hlavne ty co mají hlubší zarezy na pojistku. Falcon treba jste jsem mel, fox velmi kvalitni co jsem měli. Pak i nekter na jména si nepamatuji pripadne noname některé fskt se divam jak hluboká je drazka na zaklapnuti pojistky a jak moc musim zmacknout pojistku aby vyjela.. tam pak poznám jak dobre to zapadá dovnit. Dozier kabár (az na plastové strenky). Beru, Ze vic druhu bude okay. Je fskt ze uz tolik zaviraku na backlock asi nemám. Musel bych se podivat do krabice na starý noname kusy a jiný značky hodne slo do světa.
STEPNI_VLK: rat 1 ano, vzpomínám dal jsem ho jako dárek a ten clovek ho nešetřil a říkal mi a ukazoval ze pri pohybu do stran se zavře.
XMEDA: ukaze cas a pohyb ruky, nepopírám ze vydrzi vic. Ale ty třecí plochy se proste jednou osoupu. U backlocku ne.