janak zajimalo by me: doporucil by mi nekdo nejakou stolni brusku, ktera by nedej boze umela i brusny pas i brusny kotouc... sorry, jsem uplne totalni lama, ale po tydnu brouseni asi 40 nozu vim, ze nektere fakt nechci brat nicim jinym nez wetstonem [i kdyz kazdy si vazi asi jine cepele, ja nejsem sberatel, zato mam u sebe vzdy mnoho nozu].... nektere proste chci sjet brusnym platnem a jine dokonce kotoucem [typycky vrhaci noze... to je fakt zbytecny brousit, i kdyz zas, kdyz uz to mam u sebe, tak to nemusi byt proste hrebik]....
Uvazoval jsem, zda by melo cenu podporit znova kradez a poridit si v nejakejch tech baumaxech nebo obi nejake ty stolni brusky... jenze kdyz jsem videl, ze k tomu nemaji zadne kameny, uvazuju, jestli pak nesplacu nad tim, ze sice budu mit brusku, ale ne kameny....
zas za kazdou cenu nemusim kupovat levny zbozi, to v zadnem pripade. jenze jsem naprosty amater, ktery si ovsem dokaze predstavit ruzna pouziti, a to az do brouseni klicu, napriklad [mozna je to spis frezovani, co ja vim, ja jsem knihovnik ;]
Takze, pokud by nekdo mel nejake zajimave doporuceni na nastroj, ktery nemusi byt blbuvzdorny, daji se k nemu relativne snadno sehnadt kameny, a idealne to podporuje i pas, tak bych byl velmi vdecny.
A jinak se VELMI omlouvam, ze nemluvim nejakym srozumitenym jazykem... kdyz bych mluvil, budu googlit, takhle se ptam, pac jsem fakt lama...