• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    MAJA: Kolik jsi jich, konkretne tohohle typu, rozbil? V cem vidis nejvetsi slabinu? Jakym zpusobem bych ho mohl rozbit? At si dam pozor.
    MAJA
    MAJA --- ---
    bacha - tyhle mlýnky z polykarbonátu jsou celkem křehké, byť vypadají celkem bytelně
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    AETHER: Samozrejme je mozne ho nastavovat. Udajne dokaze namlit i na dzezvu. Na moje domaci espresso a mokka je dostacujici. Navic si ho muzes sebou sbalit na dovolenou, idealni do italie, kde je kazda kuchyn vybavena mokka konvickou :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MATESISKO: a namele to dost najemno? Zrovna minulý týden jsem ho viděla v akci a přišlo mi to dost hrubé (i když tedy mlýnek je to super)
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    PREVIT: ja to zkousel zrovna ted o vikendu u rodicu a byt mam rad horky kafe,pod ty ctyri minuty sem to stopro nedal (s tim ze to bylo zalito varici vodou)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Doporucte prosim nejaky levny mlynek do prace .) idealne i s metodou pripravy - od pressovace jsem degradoval k proste rychlovarne konvici a potrebuju si udrzet svuj pridel kofeinu .)

    A jinak vyrazne doporucuji nenakupovat od La Boheme Cafe, alespon co se tyce nakupu pres internet - naprosto zadna komunikace se zakaznikem, zbozi neodeslou, na mail neodpovidaji.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    MATEYKA: díky, takže o něco hrubší, než na espresso, ale ne extra hrubou, zkusím, děkuju
    MATEYKA
    MATEYKA --- ---
    dost orientační mustr, ale pro představu kde ta hrubost na bialettu stojí.....

    MATEYKA
    MATEYKA --- ---
    NATHAELEN:
    do Bialetti se používá mletí o střední hrubosti !
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    BLACK_ONYX: děkuju, někde jsem četla, že to pak neprojde, ale osobním referencím věřím o něco víc, děkuju :o)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    15+ bar, olol...
    1) mlejnek,
    2) regulace teploty
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Jak u presa dosáhnout kulaté nasládlé chuti bez takového jakoby zauzeného ostřejšího ocasu? ( presovač Catler 8010/ regulérní 15bar+ předspaření jako u profi mašin)+ různé druhy kávy. PS. kávomlýnek bohužel zatím obyč. tříštivý bosch- může to bý tím?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    nejlépe mi fungovalo jemne mleti blízké espressu.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    Ahoj, jak hrubou kávu dáváte do moka konvičky? Všude čtu něco jiného - od středně jemné až po nejhrubší.
    Díky
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOGGY: No, ta je definovana dobou piti.:)
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    PREVIT: tam je problem spis v dobe louhovani/extrakce, ne ?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WOODMAKER: netestuj značky (např. jako kdybys víno pil jen od Znovínu), testuj druhy kávy a různé způsoby pražení ;-)
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    KURE: Jak říkám...nechť pije, co mu chutná...!!ALE!! až po tom, co vyzkouší alternativní způsoby připravy...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Včera jsem u ciniminies cítil, jako kdyby někdo, kdo hodně kouří, používal něco, čím jím. Pak jsem si všiml, že to smrdí kolegův Jacobs standard zalitý teplou vodou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam