TEDDYBEDDY: Se Silvií ano (ale doma jí nemám). Asi bych začal "teplotou extrakce 96 °C", pokračoval vibrační pumpou "15 bar" a skončil u dvojitýho dna basketu. Jestli do toho nejde strčit normální 60 mm basket (tedy s vnitřním rozměrem pro 58 mm tamper) tak je to tak pro děti.
Další věcí je, že jsem na to nikde zatim nenašel servisní dokumentaci/rozkreslenej hardwér (ale tak moc jsem se nesnažil). Takže jakýkoli úpravy/opravy člověk musí řešit přes servis a nebo totál samodoma. Silvie je skrz naskrz popsaná (a dokumentace k ní je dostupná včetně náhradních dílů) a rozebraná tisícema lidí po celym světě a prakticky všechny smysluplný úpravy už někdo absolvoval, což je samozřejmě pro každýho, kdo touží po modifikaci za účelem dosáhnutí malýho domácího stroje na božské espresso, zásadní výhoda. Nemluvě o tom, že se na Silvii daj sehnat už hotový modifikační kity (třeba na PID) - má to dost lidí, takže s to někomu jinýmu v garáži vyplatí vyrábět.
Ale upřímně - kdybych si chtěl doma dělat dobrý espresso, uvažuju o La Marzocco GS/3 :)
S čimkoli větším se beztak tyhle domácí mašinky nedaj srovnávat ani z legrace (až na tu GS/3), ale to mi došlo až teprve ve chvíli, kdy sem začal dělat v kavárně na Promacu Green ME Plus... Tak sorry, že to tak hejtim.