MIKATCHOU: Mám z toho trochu pocit, že se ptáš jak udělat dobrý kafe aniž bys dobrý kafe vlastne dělat chtěla :) Pokud to řešíš na úrovni "oni tam nebudou až takový kafaři", tak se vyprdni na mletou kávu a kup nějaký dražší instant, čerstvé plnotučné mléko, popř. cukr. Předemletá káva někde z alberta je tak na úrovni nesky a ještě se budeš dělat s vymejváním lógru. Větší péče nechť je věnována radši výběru alkoholu.
Pokud bys hostům, chtěla zprostředkovat tak trochu jinou kávu, než na jakou jsou povětšinou zvyklí, pak je trocha vynaloženého úsilí nezbytná. Co dělá dobrou kávu dobrou kávou (kromě samotné koupě dobré kávy), je její příprava bezprostředně po namletí - když není zbytí, půl kila výběrovky nameleš ráno, dobře uzavřeš, a dá se s tím den existovat. Frenchpress je příjemně rychlý... pokud bys nechtěla vymývat ten lógr, alternativou by mohl být drip, který je sice pomalejší, ale zase filtr hodíš do koše a víc neřešíš... což se na svatbě může docela hodit.