MIKATCHOU: Co největší frenchpress (a nebo dva) plus nějakej menší mlejnek (asi raději elektrickej a nebo přinejhorším koupit kafe co nejtěsněji před akcí a nechat si ho namlít) a rychlovarnou konvici. Kafe koupit čerstvý v nějaký už zde zmíněný pražírně (doubleshot, coffesource, ebelcoffee, primacafe, balirny praha holešovice, etc.; tu je
mapa pražíren).
Proč frenchpress? Kafe v něm lze po 3 minutách od zalití již nalévat do hrnečků, během čehož se stihne ohřát klidně další dávka horký vody v konvici a zároveň se stačí namlít další kafe na zalití, navíc je obsluha jednoduchá a po vyklepnutí logru z minulýho kafe to v takovymhle provozu prostě jenom stačí vypláchnout vodou, aneb IMHO ideální metoda na žádný velký sraní, pokud teda vynecháme "českýho turka".
Pak ještě existujou varianty přípravy kávy vyloženě "do zásoby", která by se druhej den prostě jen ohřála a podávala - tu mě napadá rovnou metoda cold brew (viz
wikipedie: cold brew - káva by se připravila v dostatečně velkym hrnci den předem, ráno přefiltrovala a před podáváním se už jen ohřála a rozlévala do hrnků) a nebo klasicky připravená překapávaná káva (slyšel jsem něco o tom, že taková káva se má nechat přesnoc ležet v chladnu a pít až druhej den, čímž zesládne - nemám ověřeno).
Ale nikdy jsem pro takhle velkou akci kafe nepřipravoval a osobní (a velmi pozitivní) zkušenost mám z jmenovaných metod pouze s frenchpressem. Snad ti pomůže a poradí ještě někdo a snad tu nepíšu úplný blbosti :)