TEDDYBEDDY: A (minimálně) půlhodinu na nahřátí kávovaru prosímtě do celýho procesu započítáváš jak? Než vytočíš první presíčko na tom svym katšitu tak už budu mít hotový ve frenchpressu kafe pro 8 lidí... Nemluvě o efektivitě spočívající v tom, že ráno příjdu na pracoviště a vyleju 3-4 doubleshoty rovnou do jímky, než nastavím mlýnek (páč se potřebná hrubost mletí hrubě mění se změnama okolního tlaku a pravděpodobně i pozicí planet na obloze a lunárnim cyklem) a dostanu z něj zbytky, co v něm ležely přes noc + vyměním alespoň polovinu vody z bojleru (tj 4. litry filtrovaný vody pošlu opět do jímky) a nechám alespoň dvě minuty po nahřátí běžet naplno páru, abych pročistil trysky. Plus každej večer backflush s cafizou (3 g na skupinu a k tomu tak 0,2-0,5 l vody co každou proženu) a další litr na namočení pák přes noc do cafizy (3 g/l), plus se to ráno minimálně stejnym objemem vody musí zase propláchnout, aby tam ta sračka nezůstala.
Zjevně nemáš absolutně tušení o čem píšeš.