SNORRY: moje zkusenosti s aeropressem jsou velice kladne. Moje nejoblibenejsi metoda. Kafe z toho mam cisty jako z filtru.
pokud mi to tece do boku a steka po hrnku ven, je to dusledek toho, ze tlacim moc hodne. Soucasne se muzou vyskytnout v kave i jemne castecky, ty se objevi i tehdy, pokud sitko omylem nedotahnu uplne.
pripravuju to podle doubleshotiho navodu:
http://www.aeropress.cz/priprava.html
SPYYDY: mel jsem taktez nutkani si poridit vlastni tamper, jelikoz nemam kamarady obrabece ani soustruh na kov, ptal jsem se v obrabecstvi a jen kovova cast by vysla na nejakych 400-500(material potravinarska ocel, prace, serizeni stroje, lesteni.) pri odberu 5ks
drevenou cast bych si udelal sam na soustruhu.
nicmene jsem to zavrhnul a nakonec poridil tamper za 400 z anglie.
kazdopadne vykres muzes dat do placu, treba se nekdy nekomu bude hodit :)
Ja se ted budu poustet do vyroby knockboxu.