• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOLU: takze je mozny koupit jeden druh za ruzny ceny v ruzny kvalite? Ma na to i vliv, kdyz nakoupis primo od farmaru misto prekupniku?

    Btw mel si ted nekdy aktualni Sweetshop popr. mas prosim nejaky tip na ovocnou kavu? Zatim jsem byl nejvic spokojeny s Vasi Kongo Sedii, Sweetshopem a Kenya AA – KAMWANGI od Five Elephants. Zajimalo by me, jestli se neco takovyho prazi i u nas..
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    SPYYDY: V Industre urcite taky neco koupis, pokud to nemas moc z ruky
    KOLU
    KOLU --- ---
    POHODAVOLE: "jaky ma duvod takove prazeni"
    neznalost, neschopnost, historicky ovšem především zastření/přehlušení chuťových defektů/nízké kvality zeleného zrna chutí pražení samotného.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    SPYYDY: v Bilym kralikovi prodavaji doubleshot a la bohemu myslim, ve scale mozna prodaji, v cukru, pokud zrovna neco maji (posledne jsem tam kupoval vyborny kafe od casino mocca). ja chodim nejcasteji do mitte, odsypou ti ceho chces, pokud maji, korunu za gram za to chteji
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Zkousel nekdo http://www.primocoffee.cz/ ?

    Ja si objednal Tanzania AAA a Ethiopia Yiargacheffe a prislo mi to hrozne tmavy a nedobry. Pravda, ze me prekvapilo, ze kavu na farmarskym trhu prodaval z automatu, ale tohle jsem necekal. Za 700,- / kg by to mela byt dle me dobra kava. Muze mi prosim nekdo vysvetlit, jaky ma duvod takove prazeni?

    Diky!
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    Kde se dají sehnat v Brně nějaký čestvý výběrový zrna na filtr (ideálně i něco zahraničního) pls? Fusion/Cukr/Atlas atd. - tam někde něco dají? Zatím tu čtu jen o doubleshotu v Mitte a Sklizenu..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Kdyby mel nekdo zkusenosti s pakou Lelit, tak prosim sem..

    [ POHODAVOLE @ Kávovary - mašiny, mašinfírové a jejich spokojení cestující ]

    Diky!

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SARKUF: tomu se dá lehce uvěřit. To nadšení je pekelný. Akorát jsem si udělal dávku a je super..
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    POHODAVOLE: To jsem rad, ze se libilo. Pani si tou kavarnou plni sny... je to vlastne jediny misto v Ricanech kde si muzes dat dobry kafe.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SARKUF: dnes návštěva a byli jsme moc spokojení. Paní sympatická, prvně jsem vyzkoušel filtr, který mě hodně překvapil a ještě jsem si vzal s sebou tam dem podzim, tak jsem zvědavej, jak se mi doma povede :-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Pls nevíte někdo. Prodává někdo u nás mašiny Quick mill?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    SNORRY: Czech Bar Avards nejsou rozhodně jenom o kvalitě kávy (v kategorii kavárna) .. a je to přesně jeden z důvodů, proč tuhle soutěž kdekdo zatracuje .. na druhou stranu, kdekdo by ji chtěl vyhrát (nebo se alespoň hezky umístit) a rozhodně má svoje opodstatnění :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    imho to hodnoceni v tomhle pripade nebude zdaleka jenom o kafi...
    SATAI
    SATAI --- ---
    SNORRY: To tak odpovida. Jak rikam: top five to neni, ale na rozdil od bohemky my prisli celkem OK - tak mne zajimalo, zda tam jeste nebyl nejaky nedavny pokles. (Interier mi nevadi, jen bych vykopal superaky a nechal V.)
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    SATAI: Byl jsem asi jenom 5krat, tak nemuzu hodnotit jestli maji konzistentni vykony, ale espresso mi prislo pokazdy uplne bez tela, jako porad bych tomu dal 7-8 z 10ti, ale teda na 4ty misto v republice to teda fakt neni (kvalitou kafe), nehlede na ten interier....
    SATAI
    SATAI --- ---
    SNORRY: Anonymové se nějak pokazili? Co si pamatuji, tak nebyli špatní (mezi pěti nejlepšími sotva, ale taky ne provar jako bohemka)
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    MR_DAN: To je celkovy poradi serazeny od nejlepsiho? Jako bohemka a anonymous tam fakt nemaj co delat, pokud to tak je..
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MIMA_A: za interier dostali taky nejaky umisteni .. ja tu soutez neporadal, jen predavam informaci :-)
    MIMA_A
    MIMA_A --- ---
    MR_DAN: nevim, jaky jsou kriteria. na kafi jsem si tam v zivote nijak nepochutnal. jestli preplacanost interieru, tak je to jasny. a to nerikam, ze bych byl nejak zaujatej ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam