• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LAAZI: tak to by mi bylo lito, to je skoda kafe. Uz jsem se taky snazil a zapujcil jsem moka konvicku a mlynek, ale nemelo to uspech. Nejaky lidi proste chtej instantni s mlikem..
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    POHODAVOLE: Ja sem tyto vanoce presel do ofenzivy a koupil dotycnejm sadu - rucni kafemlejnek, filtry, clever dripper a baleni kenskyho kafe od doubleshotu a nechal sem je to na miste umlit precedit a vypit, tak si to snad pristi rok uz rozmyslej.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TEEAK: oni si to tam prazi sami, takze kafe je vzdy cerstvy, ale me jedou ty kyselky, takze si ho tam nedavam. Kazdopadne zitra se s obema uvidim, tak jim to s tema uterkama reknu :)

    Btw jak jste na tom s kavou, kterou dostavate od znamych, pratel a rodiny, kteri kave zas tolik neholduji? Ja se vzdy snazim upozornovat na to, ze nepiju to co vetsina lidi, takze neni dobre mi kavu davat jako darek, protoze neni moc velka sance, ze by se trefili. Onehdy jsem mel velky problem se sestrou, ktera mi nakupovala ve Starbucks, ale nechtel jsem ji urazit, tak jsem nejakou dobu mlcel, coz vyvrcholilo tim, ze mi koupila nejaky pekelne spaleny model, takze jsem ji to vyklopil a hned jsem mel klidne svedomi. U mati to mam nejlepsi, protoze mi chodi pro Sweetshop na Dejvickou a zena mi kupuje jen Double Shot. Nedavno jsem dostal od pratel pytlik kavy, kde bylo napsano, ze vybiraji jen ta nejlepsi zrna z nejlepsich plantazi a ze prazi u jedne z nejlepsich prazicek. Musim rict, ze neco tak odpornyho jsem nikdy nevidel. Cely to bylo pekelne uprazeny a zrna mi prisly mastny, ze bych je ani nedal do mlynku. Dnes zrovna prijedou na navstevu, tak to budu muset taky vybalit, protoze by mi lito, kdyby koupili to samy znovu..
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    POHODAVOLE: tam jsme byli ve středu večer .. a kafe mají slušný - je to mích s robustou, ale není to žádná spálená guma - kafe je fajn .. jen mě neuvěřitelně rozčilovalo, jak neustále někdo házel utěrky na kávovar, stahoval je dolů (aby něco utřel) a pak zase házel zpátky nahoru (i když jsem se to snažila nevnímat, tak to fakt nešlo) .. sakra - koupím si dyzajnovku, postavím jí tak, že první co člověk uvidí, když vleze dovnitř je bar a na něm kávovar .. a na něm spousta (byť hezky barevných a ladících) utěrek :D (mám nemoc z povolání) .. každopádně jinak je to tam fajn
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    POHODAVOLE: aha, tak nic :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: jen upozornuji, ze jedou spis Italskej styl, takze milovnici kyselinky si neuziji..
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    POHODAVOLE: a kde?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BBAN4N: kdy tam pojedes cca? Kamarad ma obchod s prislusenstvim ke kave + kavarnu u Andela, tak kdyztak posta a nebude problem si to vyzvednout v te kavarne..
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    BBAN4N: nechci kecat,ale mam pocit ze jsem videl aeropress v datartu v oc...
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    SAMIEL: určitě ne .. aeropressy prodáváme jenom v Karlíně
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    BBAN4N: Možná v Kafe kolej na Smícháči. Ale fakt jen možná.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Ahoj, kde se da koupit v Praze pobliz Andelu aeropress prosim? budu tudy projizdet zanedlouho s nalozi zavazadel, tak kdyz to bude blizko budu rad :-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    barista-roku-2017
    http://www.baristaroku.com/

    11.–12.března 2017, Jatka
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    PAIKA: tak ať slouží :)
    PAIKA
    PAIKA --- ---
    TEEAK: promin, ze reaguju az ted.. cetla jsem to, ale zapomnela napsat:)
    tohle je tak nak presne to, co jsem chtela slyset )), jakoze sama si rikam, ze opravdu asi nejlepsi poridit ten samy presne z duvodu, co pises a heureka mi to jen potvrdila)..
    diky za reakci:)
    TBC
    TBC --- ---
    Netušíte kde sehnat náhradni tesneni do klasickeho osmiuhelnikoveho mokavaru?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    FARFELOO: jo :)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    .. jo jo .. ale jak kolegovi řekneš, že začíná flákat úklid, tak je z tebe největší obluda kávového průmyslu ve střední Evropě :D .. "to jako fakt musíme rozdělávat mlejnek a sprchy kávovaru každej den?" .. JO! .. "a proč?" .. protože Cafiza a Grindz nejsou samospásný (zuby se taky čistí kartáčkem i pastou, a ne jenom ústní vodou)! .. #kafenacekstyle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam