vitam se s Bialetti dotazem - dostal jsem od Jeziska
https://www.bialetti.com/it_en/moka-induction-543.html kde v navodu pisou, ze se to NEma davat na indukci na max vykon. Kamos to tak pouziva a pry rozdil v chuti [oproti pomale technice] nepozna. Jde o chut nebo o zivotnost konyvky?
v odkazu vyse [nikoliv v navodu] pisou:
1] "water at room temperature" > ja davam odtocenou z kohoutku, tzn studenou - to je snad jedno?
2] "Set the heat to low and take all the time necessary" > ja davam vykon indukce na pulku, tzn se to tam 'trapi' pri moji velikosti konyvky asi 13 minut > je to tak OK?
3] Hoffmann rika, ze prej davat horkou vodu a pote jeste zchladit..
https://www.youtube.com/watch?v=rpyBYuu-wJI - coz je uplne jinak, ale mozna bych spis veril jemu.. nebo nekomu, kdo mi to tady vymluvi / vysvetli? :]