• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    VIRUS31: hele windrange 3-20 kt je imho nesmysl. ja peaka teda neznam, ale ze by takhle malej 8m drak lital v 1,5m/s je fakt hloupost.

poridil sem si na svejch 64kg 18m fl speed 4 a sem rad ze ve 3m/s se rozjedu. ve 4m/s sice uz se da neco malo skakat, ale stejne. land a snow maj odpor oproti vode, takze spis bych sel do vetsiho nez je 8m

rozumny velikosti, pokud mas jen jednoho draka jsou 10-14m

na tvoji vahu a 10m/s max co pises bych doporucoval ru 12ku aspon
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: poryvy tady mame slusny a malokdy, jeslti vubec, fouka stabilne .. napriklad ted tady jede prijemnejch 15 kt s poryvy ke 30 kt. A takhle to tady je vetsinou celou zimu. Dik za tipy, budu koukat.
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: accesse nekupuj, je to nuda, pomaly, maly vykon. kup si subzero, je to kombinace deivejsi frenzy a summita. pokud starsi, tak ti doporucim summita - skvelej drak. starsi frenzy jsou ostrejsi, takze zabavny:) ale taky dokazou pekne potrestat za chyby.
    ohledne velikosti, ja mam o nejakych 10kg min nez ty a nejcasteji jezdim 11m, pokud se bavime o otevreny komore.
    single skin alá peak ma o neco vetsi vykon, ale 8m pro tebe podle me bude maly. pak jaou single skiny nachylnejsi na poryvy, tak nevim jestli je to dobrej kup na ceskej vitr:))
    jinak dobrej single skin je jeste gin shaman 3
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    VIRUS31: já tomu hovno rozumi, ale nebude ta 8ka malá?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    VIRUS31: z vlastni zkusenosti radim accessa neber. prestane te brzo bavit. Je to drak na uceni, je linej a nevohrabanej.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: dik. A jo, po tech koukam - flysurfer peak nebo ozone access, prip frenzy. Co se nemuzu dopatrat je, ktera velikost mi bude vyhovovat. Dva draky kupovat ted nechci. S vybavou mam tak 88-90 kg (bez snowboardu). Primarne na jezdeni v CR. U nas na kopci fouka 10 - 20 kt, v narazech obvykle o 10-15 vic. Tak si rikam, jestli Peak 8ka neni moc. Podle vyrobce ma windrange 3-20 kt (uvedeno pro jezdce co ma 75kg). Kdezto 5ka ma trochu vetsi range 3-26.
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: jo a pak se vyvaruj drakum z kite skol/pujcoven
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: koukni na švy u vyvazu galerie, aby nekde nacaty. pak celkove zkontrolovat vrchlik, jestli tam jsou nejaky opravy a prip. jak jsou udelany. material vtchliku ti hodne rekne jak moc je drak litany. mel by sustit a nemel by vypadat jak kdyz ho vytahnes krave z huby. ohmatanej bar taky vypovida o vylitanosti draka. osoupany lajny zase o tom, ze s drakem nekdo hodne loopoval.
    doporucuju koupit zanovni kite jety treba jen jednu sezonu (tim ale nemyslim jednu sezonu v norsku = nekolika sezonam beznych cechu). obcas se da vychytat prakticky nejetej kite (lonskej model) za super cenu.
    no a osobne bych komoru nekoupil jinou nez ozone nebo flysurfer.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Prosim o tipy na co dat bacha u koupe letaneho komoroveho draka? Chci koupit neco na snih.
    ADIK
    ADIK --- ---
    P0L0US: to zní lákavě, nemít v plánu jiný trip, tak bych jel :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    P0L0US: tvl. zkusim prodat deti a du balit :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Hola,

nemel by nekdo zajem o kajtovaci vylet do Recka na katamaran trosku poskadlit Meltemi vetry ?

Odjizdi se tuto sobotu (10.10.2020) z Athen smer ostrovy Paros, Naxos - dle predpovedi a dohody. Mozne zakotveni u nejake plaze, zatoky nebo dlouhe preplavby mezi ostrovy s doprovodem katamaranu, downwind... K dispozici je gumak s pevnym dnem s 15konovym motorem (2-3 lidi utahne do skluzu).

Katamaran cca 14,6m dlouhy se zkusenym pohodovym, ceskym kapitanem (majitelem lodi). Velmi rychla dobre vybavena a zajimave technicky resena lod. K dispozici 11 posteli v podpalubi + nejakt ten gaucik, 4 koupelny. Komfortne vybavena kuchyn - lednice, mrazaky, mycka, trouba, elektricky gril, pracka na pradlo. V dobe plavby si clovek muze vitr osahat i jinak bez pres kitebar a pricichnout k jachtingu :-)

Vhodne i na opalovani pro divky .-)

http://www.zabalogbook.com/
    https://www.facebook.com/ZABALogbook/

Informaci jen preposilam, cenu a kolik lidi kvuli covidu z puvodni bandy odpadlo jsem nezjistoval, sam bohuzel nejedu (ted jsem se vratil z dovoleny). Letenky do Athen bud z Prahy nebo Vidne (+vlak).

Zajemcum poslu kontakt nebo ho najdete na odkazech vyse.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SOTEKCZ: sakra o závodech jsem netušil, ale nedivím se, předpověď na sobotu vypadá zatím moc pěkně. Podle fotek na mapy.cz jsem právě našel pěknej plac jen v kempu, jinde mi přijdou břehy obehnaný stromy a křovím.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    HAUSNUMERO: Z kempu a nebo z louky vedle kempu. Jen bacha o vikendu se tam pojedou zavody, tak tam bude asi dost pretlak :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Bodněte mi prosím někdo do mapy, kde nejlépe startovat na Rozkoši při jižním větru.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SOTEKCZ: OK. Taky mi to prijde stary a doba nejspis pokrocila. Diky.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    GOZER1: Zadny terno to neni. To je ta z kite bazaru na FB? Byt tebou sel bych do 2015+ aby mela harmoniku na odstrelu..
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Ozone Frenzy 11m 2012 v peknym stavu za 8k. Koupit nebo nekoupit?
    ADIK
    ADIK --- ---
    má tu někdo zkušenost jak fouká v Brazílii (okolí Fortaleza) v říjnu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam