• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    RADAK:cenime :) hlavne tech, vcetne tebe, co maj na to udelat vieo 10m+, je jak safranu proto ten vyvoj
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SHEFIK: tak trochu doufám, že se to vyprší v pátek a že toho deště nebude moc. Nerad bych zapad autem v podmáčené louce a místo ježdění řešil traktor. Zatím se ta předpověď lepší den ze dne.

ADIK: My se stejně budeme motat někde kolem Blatný, takže bych se na Labuť dojel podívat i kdyby nefoukalo.
    S tou meteostanicí je to dobrej hint, kterej si ohlídám. Tak snad to klapne a potkáme se na vodě :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: vypadalo to na klasiku...zapad a 5-6ms, takze velky pradlo. Ale ted se posledni predpoved trochu vylepsila, jak smer, tak sila vetru. Kazdopadne ja se divam na meteostanici v Kocelovicich https://www.chmi.cz/aktualni-situace/aktualni-stav-pocasi/ceska-republika/stanice/profesionalni-stanice/prehled-stanic/kocelovice coz je za rohem a podle toho co ukazuje pak vyrazim (mam to 40 min). Blby je, ze tam chodi jenom hodinovy updaty a jeste k tomu ta stanice je na kopci, takze je potreba neco odecist. Nicmene kdyz to treba dopoledne sedi s predpovedi, tak je dost pravdepodobny, ze to bude sedet i odpoledne. Takze pokud tam v sobotu kolem poledne bude 5-6ms, tak na odpoledne vyrazim.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    HAUSNUMERO: s tim destem to imho bude bordel, to je videt i na tom, ze kazda predpoved rika beco jinyho :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Co mysli mistni experti na Labut v sobotu? Ma to cenu? Je to vic Z nez SZ. Slibil jsem rodine, ze je nekam vyvezu, tak ze bych to spojil.

RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Posledni OT. Sorry kluci.

Delam v Davinci Resolve. Uz komplet. Aftery ani premieru jsem nespustil tak 2 roky.

Jo, je to jak pises. Format 3min a vic videi je mrtvy. Uz se jedou jen storiecka. Nezalezi na kvalite. Ale kvantite obsahu. Nebavi me to. Proto na trendy seru a delam dlouhy videa pro sebe a kamose. Takovyhle video za 20 let pobsvi vic nez se prokousavat archivem insta stories a hledat. Ale proste to video je fakt jen pro kamose a par lidi co to chteji videt a vydrzi to. Proto jsem to uz nezkracoval. Je jedno jestli 8 nebo 11 min.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK:
    jo to je hard work to se pozna
    libi se me ten title reveal za kopcem to je nice - a je videt ze se nebojis poslat drona poradne do akce
    v cem ted delas - jedes Adobe nebo neco jineho?

ted frci mikro stories postupne mam pocit ze videa 10minut prestanou existovat a vsechno pojede 10sekund tiktok style
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: díky, trvalo to rok se k tomu dokopat a samotný edit cca 5 večerů. Asi by se to dalo zkrátit a ještě nějak doladit, ale prostě 5 večerů stačilo :D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: to je monster edit. paradni zabery..
    RADAK
    RADAK --- ---
    Zdar borci, dlouho jsem se nic nepsal, tak snad nevadí, že jsem hodim rovnou jedno nekonvenčně dlouhé video z loňska z Neretvy. Vzhledem k tomu, že sem chromej (nejspíš s plotýnkou) a žádný velký letošní kitovaní mě teda nejspíš nečeká, tak jsem se k tomu konečně dostal a sestříhal to. Takže jestli vám nevadí 11 minut muziky, kitů, paddleboardů, chlastu, ksichtů a žrádla, tak enjoy.
    Kite and fun trip na Neretvu do Chorvatska
    https://youtu.be/VZVhms3vZDs
    ADIK
    ADIK --- ---
    CTIRY: muzu doporucit upwind.cz. Fajn particka, super ubytovani, postaraji se o tebe od a do z, pujcovnu maji taky. Muzes prijet autem(prip. spolujizdou) nebo priletet do Osla a oni te vyzvednou na letisti (4h autem).
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Zdar, shanim s kym jet v zime konecne do Norska. Jedete nekdo? S jakou skolou tam jet, abych si pucil i draky? Mam jen 10 a 14 foukajdu, bych se trapil… Mozna bych i letel…
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    HAUSNUMERO: ti je tam jak přesídlil kursy Pegas?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Většinou začne kolem 1-2 a balíme to protože už nemůžeme v 7, ale občas se tu jezdí i do tmy. Kdyby nám tu jeden den neprochcalo a pak nešla bora, tak by jsme jezdili každý den.
    Obvykle začíná manželka na 14m a po dvou hoďkách jde na 11m nebo 8m a ja to přebírám po ni. Ale jsem vyžranej přes metrák. Dneska přišla v 5 hodina mrda a jezdil jsem do večera na 8m. Druhým rokem tu jsme od začátku prázdnin dva týdny a to ješte dobře funguje termika. Postupem léta, jak se otepluje, tak to bývá s termikou prý slabší.
    Jinak se tu platí za pláž a rescue, protože nejčastější a nejlepší vítr je tu ofshore ze západu. Za den to je 50 a za týden 200 kun.
    Co mě tu sere je rozdělení vodní plochy, kde prostor pro skákání je před barem, který těsně sousedí s pláží kde se startuje a přistává, takže kde jaký vyhoňbrčko, který si potřebuje pomastit ego dopadá mezi startující a přistávající draky. Do toho všeho školy a hromady začátečníků, kteří to rvou a nedodržují žádný pravidla aby udrželi rovinu a nespadli na hloubku. Pro tu druhou skupinu mám pochopení tak po startu hned spadnu na hloubku a držím se tam, nebo si nastoupám v dostatečný vzdálenosti a nadjedu si na řeku nebo nad ní, kde jezdíme dva až tři draci.
    Ceny v hospodách podobné jak u nás a nedoporučuju kemp, když pojedete ve více než třech lidech. Majitel je starej Jogurtackej mafian a ceny bejvaj podle xichtu většinou kolem 200-300kun osoba/noc. V Blace apartman na 16 dni 20k czk přes booking. Sorry za chyby už na to sotva vidim.
    ADIK
    ADIK --- ---
    HAUSNUMERO: kolik hodin denně tam tak fouká a jak moc?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Dnesni Komin

SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    HAUSNUMERO: jj, je tam za strizovicema odbocka na posekanou louku. Voda dobra porad

ADIK: leda sbalit jeste ve vode i s kaprem na doma :)) se stestim by to snad slo i nastoupat nebo v nejhorsim vylizt nekde na tech rybarskejch flecich
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Takze voda asi nic moc cista, jsou tam sinice?
    A startujete na ty louce u Strizovic?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: když jsem odjížděl, tak jsem se zastavil na hrázi a tam to teda jelo parádně...o dobrý 2-3ms víc! tak asi příště sjedu po větru na hráz a pojezdim tam. Akorát co pak. Vylézt se tam nikde nedá, resp. dá se vylézt přímo na hráz, ale draka pak jedině hodit přímo do hospody:) a u hráze plavalo dobrých 10 kapříků břichem nahoru..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam