• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      KOUDY: to si ty? :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      KOUDY: na prvni pohled me jo, ale da se na ni najit chyby..... a udelat jinak.... "at tak a nebo tak doporucuji fotografie v digitalni podobe at uz je to scan a nebo gigifotak mirne doostrovat.. :) teda paklize jako ze v tomto pripade to muze dodavat atmosferu kdyz se to nedoostri:) )
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      a tahle fotka se vam libi?
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      KOUDY: HEHE DKS :-)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      ja sem dam muj rameckovy portret...snad to nebude OT..
      foceno digitalem/barevne/automaticky..jestli mi teda rozumite,pac ono se to samo udelalo zejo.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      STERN: hehe ty me bavis .....jestly si myslis ze jsem lhar je to tvoje vec nechapu co to sem tahas . ja vim ze nelzu a nikdy sem nelhal koneckoncu jsem skaut... :) a vim co je to karma..... nahod sem svoje dilo a nzasirej moji diskuzi OT....
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Ok dukaz tedy nepodavej...je to uz ostatne jedno ale prosil bych aby jsi jiz priste nikoho nenazyval lharem...z tvych ust to zni ponekud rozverne.
      FINSON
      FINSON --- ---
      ZABIAS: No když si to myslíš...
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      lidicky dejte sem nejaky vase fotecky (prace,grafiky,texty,viz. titulka, dockam se uz nejakych ste vernisaze?

sami kecicky a skutek utek

ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      STERN: zadnej dukaz k tomu nepotrebuju a tobe nic dokazovat vubec nehodlam :)

KOUDY: jojo dobrej ....

FINSON: tady zas nekdo sezral vsechnu moudrost :D
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      :-))
      NEVERMIND
      NEVERMIND --- ---
      ALESH: mam sesty smysl :D
      ALESH
      ALESH --- ---
      NEVERMIND: a jak to víš?
      FINSON
      FINSON --- ---
      ALESH: S Petrem Nagym? Dva na jednu modelku? :-) Ty čb Zikovy fotky jsou úplně stejnej styl.
      NEVERMIND
      NEVERMIND --- ---
      ALESH: taky me to napadlo :))
      ALESH
      ALESH --- ---
      FINSON: ne protrety a auta foti Dragon :-)
      FINSON
      FINSON --- ---
      DRAGON: Jo, to je on. Imho gut - nerozseká to, i když některý k tomu daleko nemají, ale je to čistá práce, v pravém slova smyslu profesionálně odvedená - v tom smyslu, jak výraz "professional" vnímají Američané. Ne jak to u nás prezentuje škola Michael.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      http://www.zika.cz/

jeho portrety se mi libi, ale ze by mne nejakym zpusobem rozsekavaly, to ne
      FINSON
      FINSON --- ---
      KOUDY: To je ten, co jezdí s Petrem Nagym na pláž fotit modelky u auta, nebo si ho pletu?
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      a znate fotografa kterej se jmenuje Adolf Zika?...dobrej ze?
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      a ja prej lzu ;)
      STERN
      STERN --- ---
      ZABIAS: Nebo snad chces rict ze tvoje jmeno nejakym zazrakem z analu famu vypadlo....to prece nemuzes myslet vazne ani ty.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam