• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: prosimte co je to za hruzu??? jak ty vubec neco muzes rict o fotografii a publikovat todle.. hehe

tvuj idiotskej nazor prudice
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOUDY: na prvni pohled me jo, ale da se na ni najit chyby..... a udelat jinak.... "at tak a nebo tak doporucuji fotografie v digitalni podobe at uz je to scan a nebo gigifotak mirne doostrovat.. :) teda paklize jako ze v tomto pripade to muze dodavat atmosferu kdyz se to nedoostri:) )
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Pokud mluvis o karme z budhistickeho pohledu tak ti doufam je jasne ze sis uz vykopal hrob.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    a tahle fotka se vam libi?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOUDY: HEHE DKS :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja sem dam muj rameckovy portret...snad to nebude OT..
    foceno digitalem/barevne/automaticky..jestli mi teda rozumite,pac ono se to samo udelalo zejo.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: hehe ty me bavis .....jestly si myslis ze jsem lhar je to tvoje vec nechapu co to sem tahas . ja vim ze nelzu a nikdy sem nelhal koneckoncu jsem skaut... :) a vim co je to karma..... nahod sem svoje dilo a nzasirej moji diskuzi OT....
    STERN
    STERN --- ---
    ZABIAS: Ok dukaz tedy nepodavej...je to uz ostatne jedno ale prosil bych aby jsi jiz priste nikoho nenazyval lharem...z tvych ust to zni ponekud rozverne.
    FINSON
    FINSON --- ---
    ZABIAS: No když si to myslíš...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    lidicky dejte sem nejaky vase fotecky (prace,grafiky,texty,viz. titulka, dockam se uz nejakych ste vernisaze?

sami kecicky a skutek utek

ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    STERN: zadnej dukaz k tomu nepotrebuju a tobe nic dokazovat vubec nehodlam :)

KOUDY: jojo dobrej ....

FINSON: tady zas nekdo sezral vsechnu moudrost :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :-))
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ALESH: mam sesty smysl :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    NEVERMIND: a jak to víš?
    FINSON
    FINSON --- ---
    ALESH: S Petrem Nagym? Dva na jednu modelku? :-) Ty čb Zikovy fotky jsou úplně stejnej styl.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ALESH: taky me to napadlo :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    FINSON: ne protrety a auta foti Dragon :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    DRAGON: Jo, to je on. Imho gut - nerozseká to, i když některý k tomu daleko nemají, ale je to čistá práce, v pravém slova smyslu profesionálně odvedená - v tom smyslu, jak výraz "professional" vnímají Američané. Ne jak to u nás prezentuje škola Michael.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    http://www.zika.cz/

jeho portrety se mi libi, ale ze by mne nejakym zpusobem rozsekavaly, to ne
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: To je ten, co jezdí s Petrem Nagym na pláž fotit modelky u auta, nebo si ho pletu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam