• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    Bydlíte na Vinohradech? Především na těch pražských Královských? Máte zážitky, vzpomínky, které se vážou na toto kouzelné místo? Znáte dobré podniky? Podělte se o cokoli, co se k Vinohradům váže...

    !!!NA NÁSTĚNCE STÁLE DOPLŇOVANÁ DATABÁZE HOSPOD A VINOHRADSKÝCH PODNIKŮ!!!
    (Všichni, kdož se v tomto klubu zmiňujete o svých oblíbených vinohradských podnicích, přikládejte prosím ke svým referencím také bližší údaje (ceny, druh piva, kuchyně, obsluha, vybavení atp.) a aspoň něco jako adresu!)


    www.vinohrady.cz
    rozbalit záhlaví
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    NANTHEI: to je přesně to co jsem chtěl.. :)

    co kdyby se třeba (pokud to nebude velkej problém) napsalo do záhlaví, že pokud chce někdo něco na nástěnku, ať text začne něčim co se dá filtrovat (třeba textem "NÁSTĚNKA", to je celkem fuk) + případně přidat nějaký doporučení, link atd, aby to usnadnilo hledání správcům, když už by to někdo na tu nástěnku chtěl dát

    když by to bylo někde na očích, třeba by to občas správcům tu aktualizaci připomnělo.. .)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DYSTOPIK: Asi jsi chtěl spíš napsat "bezvýsledně", ale pokud vím, tak byl někdo vybrán a myslím, že to byl Omnihash (který se sám přihlásil).
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    DRIXIS: nedávno proběhlo výběrový řízení na zapisovatele, ale asi bezvýznamě.
    zas taková fuška to neni na těch 7 lidí co maj práva..
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    Hele a bude nědko zapisovat ty nově "poznaný" podniky k těm ostatním na nástěnku? Páč já tam nic z těch nových nevidim. Nebo sem trubka a čumim jinam =)
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    EUCHENIE: tam se posledni dobou promenujou samy podpbny
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    EUCHENIE: chvili jsme mel dojem, ze je to (pra)sestrenka ale ta nema vlasy tak dlouhe. ale na flore se casto potkavame :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    tyve sem vcera koukala, co se vcera promenovalo na flore, a nejen ja;))

    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    BPX: ano chodime chodime;) a pridavame se!
    KIGO
    KIGO --- ---
    jj slovenska tam to drive jelo
    BPX
    BPX --- ---
    HUHUKOKTEJL: sypu si popel na hlavu ze nepouzivam filtr :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    KIKULINKA: Pac jsi moc zespoda?? :o) a taky pac se znas s pankacema a ne bikero-skejtakama :o) a ja jsem devka prodejna a znam se se vsema proto ho znam i kdyz jsem brnenskej metropankac :oD
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    a ja ho neznam, jak je to mozny?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Jinak s tou vykradackou to takhle zni dost huste, on za to ale moc nemohl..... takze sice neni muj kamarad ale je kamarad kamarada a urcite vim ze neni uplne fer vytahovat takove veci na verejnem foru :o)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Ajeje vy asi myslite tohodle svadlenu http://www.lovebmx.cz/ :oDDD Zvlastni typek to urcite jo... a ja utekl z Brna aby se vsichni kolem me neznali.... no nic no :oD
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    MR_DAN: tyvole, no podle toho, co tady o tom člověku píšeš, tak bych fakt chtěl děsně vidět, co je to zač za Emana :D
    BPX
    BPX --- ---
    myslim, ze cestne misto na nastence by zaslouzil taky rumovej bar "Sbohem rozume" - k nalezeni na rohu Americky a Zahrebsky hned vedle Zanzibaru

    prijemny barmani, stylova vyzdoba, toceny Svijany, libovej nakladanej hermelin, muzika dle nalady a osazenstva a nekoncici vyber karibskejch, latino i kubanskejch rumu...zaviracka s poslednim hostem :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    OMNIHASH: Svadlena? blbec jo, ale zadny velky drogy co vim - myslim ze pise do casopisu board..neco s tema bike-ama a je na to patricne hrdej (jinak by to vsichni nevedeli), je akorat vecne nahulenej a obklopenej spoustou peknych holek (jakoze fakt), je to takova ta mladez bohatych rodicu...jestli tvrdy tak koks :-)
    vpodstate kazda druha holka v praze, kdyz se ji zeptas, jestli ji neco rika jmeno matej svadlena, tak rekne, ze ne, ale v hlave ji probiha jo s tim jsem spala a pak se na me vysral ...nebo mi to tak aspon jeden cas pripadalo :-) nastesti mam jinou cilovou skupinu :-P
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MR_DAN: jo rabušic bejvával vostrej. A pak jetě Matěj Švadlena - od základky sem ho viděl třikrát - jednou se mi snažil prodat nějakej kvér, podruhý vykládal o tom, jak pořádánějakou biketrialovou akci v akropoli a potřetí zrovna vyfás podmínku za vykradačku.

    KIKULINKA: co si pamatuju tak na slovenský bylo smažek podstatně víc.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KIKULINKA: sakra, omlouvam se, nedoslo mi ze to takhle vyzni - no, u nas sice nebyly smazky, ale nebyli tam ani kalici, kuraci a uz vubec ne zabavny lidi, proste az na vyjimky skola plna namyslenych dementu ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam