tak moje komunikace s CSOB je zde:
puvodni dotaz jsem poslala v nedeli
poslano: Sunday, October 08, 2006 10:23 AM
To: INFO
Subject: Rozsireni pracovni doby
Dobry den!
Mam dotaz ohledne pracovni doby jednotlivych pobocek.
Planujete v dohledne dobe rozsirovat pracovni dobu na pobockach?
Moc bych uvitala, kdybych mohla vyrizovat agendu, spojenou s mym uctem, i o vikendu.
Dekuji.
hned v nedeli me ujistuji, ze to hodlaji resit
od: INFO
komu: mně
Dobry den,
Vas dotaz jsme predali odpovedne osobe. Verime v brzkou odpoved.
V pripade dalsich dotazu nebo pripominek se prosim obratte na nize uvedene kontakty.
S pozdravem a uctou
pani XY
Ceskoslovenska obchodni banka, a. s.
Klientské centrum
a pokracujeme dal o 2 dny pozdeji cili v utery mi odepsala
Dobrý den paní XY,
obdrželi jsme Váš dotaz na otevírací dobu poboček adresovaný na Klientské centrum ČSOB.
Dovoluji si Vás informovat, že vyhodnocením průzkumu provedeném na vzorcích klientů v jednotlivých oblastech bylo rozhodnuto o úpravách otevírací doby tak, aby vyhovovala co největšímu počtu klientů.
Ráda bych Vám tímto nabídla možnost využít návštěvy pobočky i mimo pracovní dobu. Tato možnost je vždy po předchozí domluvě s pracovníkem pobočky a jedná se především o obchodní schůzky např. investice, hypotéky, úvěry, změny údajů v dokumentaci apod. V nezbytně nutných případech lze sjednat schůzku i pro převzetí platební karty, není však z bezpečnostních důvodů určena k hotovostním operacím.
Zároveň bych Vás ráda informovala o možnosti 24 hodin denně využívat službu ČSOB Internetbanking, která Vám umožňuje pracovat se svým účtem prostřednictvím internetu i o víkendech. Nevím zda máte tuto službu zpří stupněnou, protože z Vašeho e-mailu není zřejmá Vaše domovská pobočka.
Pokud mi sdělíte Vaše číslo účtu, budu kontaktovat pobočku ČSOB, kde máte vedený účet a konkrétní klientský pracovník Vám poradí s řešením.
Tak jsem se ji obratem zeptala, koho mam kontaktovat na pobocce, ktera sidli v ulici milady horakove 6 v Brne, protoze tam mam vedeny svuj ucet . Cislo sveho konta jsem samozrejme ponechala pro sebe, zduraznila jsem ale, ze se jedna o obycejny korunovy ucet, tudiz nejsem zadna korporatni klientela...
Od te doby nic.....