mbank :)
jsme dneska sli zalozit konto, typek to pred nama nastrkal do pocitace, prislo mi ze pres stejny formular, jako bych si to natukal sam(?)
pak se dostal do netbankingu a zacal se divit, ze mu to udelalo misto mkonta jakousi pujcku, takze pozadal o smazani a udelali jsme znova jeste jedno kolecko.
pritelkyni napsal blbe email
ve vytisku smlouvy v adrese chybelo Ř, ackoliv v systemu bylo vse ok.
dostali jsme aktivacni balicek, ktery jsme meli aplikovat na terminalech, ze ctyr terminalu jely tri a z toho jeden byl jeste k tomu nepouzitelny, resp. nereagoval na nic
ze u terminalu neni ani tuzka, i kdyz to vzdy lidi vyzve, aby si zapsali nove udaje, neresim.
pritelkyne se snazila, u zmeny hesla do mlinky ji terminal prestal reagovat, bylo treba se prehlasit, pak to napodruhe slo.
ja ted zapasim s zadosti o emax, ktera mi (obecne podavani zadosti) havaruje na "chyba systemu"
ale nejlepsi byl clovek neidentifikovatelneho pohlavi, ktery do mbanky vlezl, zacal tam normalne smejdit okolo, koukat lidem na monitory, temer se dostal do druheho patra, kam podle me zakaznik vubec nemuze, s tim, ktery pocitac je volny, ze potrebuje na internet a byl vykazan, ze to je banka, ne netova kavarna :)
to jen tak pri patku :)