Pred par mesicema jsem tu informovala o kradezi karetnich udaju a naslednym odcerpani nekolika tisic z myho uctu. (Pro ty, kdo jsou liny filtrovat - behem jedny noci mi zmizelo z uctu par desitek tisic, a dle vypisu zlocinec nakupoval v online shopech hadry po celym svete). Karta mi nebyla fyzicky zcizena, ale nevylucuju, ze by ke ztrate citlivejch informaci nemohlo dojit u nekteryho z obchodniku, kde jsem v minulosti online nakupovala (to se vyloucit neda asi nikdy).
Cela zalezitost dopadla vcelku uspokojive. Pokud byste se ocitli v podobny situaci, tady mensi souhrn kroku, ktery jsem absolvovala ja:
1/ okamzita (a trvala ) blokace platebni karty
2/ kontaktovani jednotlivejch prodejcu (emailem, telefonem..doporucuju kombinaci obou cest) a jejich nasledny informovani o fraudelent charges na my karte, zadost o zruseni jednotlivejch objednavek a vraceni penez na ucet. zadost o udaje o objednavateli
3/ kontaktovani policie v hongkongu (kam objednavky smerovaly) i v CR
4/ reklamace jednotlivejch plateb , ktery prodejci odmitli vratit / ev. na zadost nereagovali...a k jejichz zauctovani nakonec doslo. (reklamace probihala osobne na pobocce banky, kam jsem prinesla vyjadreni policie, soupis transakci a info o objednavateli jako dukaz, ze jsem celou zalezitost sama nevykonstruovala)
Banka zbyly transakce (1/3 obchodniku se mnou nekomunikovala) prislibila vratit na muj ucet, takze me ve finale cela sranda stala akorat par korun za telefonaty do zahranici a par hodin casu, stravenejch vyrizovanim emailovy korespondence s policajtama a jednotlivejma obchodnikama.