• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LITTLELI: no to je na druhou stranu info o demu ;) to demo se bude teď celé překopávat, bo nám spíš dělá ostudu... ale zase jsme to nechtěli zadávat teď, když za pár týdnů přibudou nové věci a zase by se to předělávalo.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    ADAMM: no muze za to demo popravde, ja jsem uplne mylne nabyl dojmu, ze to ty veci neumi, protoze jsem klikl na spatny typ uctu. cili jsem se stal obeti vaseho dema, ktere me svedlo do slepe ulicky, takze se omlouvam.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LITTLELI: o nepěknosti designu se přít nechci - ale zajímalo by mě, co dělá mBank nepoužitelnou z hlediska funkcionalit?

jistě - nehodí se pro lidi pracující často s hotovostí. nemá zahraniční platby a máme dost mizerné kurzy. ale trvaláky, inkasa, sipo? tam bych nějaký zádrhel ani neviděl. dokonce máme příkaz k inkasu na osobním účtu, to imho není úplně běžná feature.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    mmnt opravuji svuj prvni dojem, nerad bych tomu krivdil, mozna by se to dalo...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LITTLELI: Je to jen o zvyku.. ja na to taky nejdriv koukal jak puk protoze od CSOB jsem byl zvyklej na pomerne jednoduchy a elegantni format..
    Jako nejvic mi vadi jak je to rozcancaný přes půl strany a další maličkosti.. ale jinak je to poměrně funkční a dostatečně přehledný..

Rozhodne pro me osobni pouziti vice nez dostacujici.. ;-)))
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    NOSPAM: nj jenze ja pres to mam celou osobni a firemni agendu, trvalaky, inkasa (pripadne to same s ruznyma omezenima) a kdyz se podivam na platak u mBank tak fakt nevim co bych s tim delal. nejde o tu banku, jde o konkretni sluzbu. ze to je osklive je jedna vec, ze mi to nedava potrebny manevrovaci prostor je vec druha.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LITTLELI: no je fakt ze mBank ma internet banking opravdu velice osklive zpracovanej :-)
    Jako myslim si ze kdyz nic jineho tak slusivejsi a prehlednejsi kabatek by nemel byt zas az takovy problem :-)
    Mno.. ale tak hlavni je ze to funguje..
    PS: cim je vec slozitejsi tim vetsi pravdepodobnost vzniku chyby.. :-)
    PPS: Naja.. proto ma taky tak nizky poplatky.. ale skvele na tom systemu je ze at investor vydela nebo prodela tak Fio vzdycky ziskava :-D Jak rikam skvelej business..
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    NOSPAM: fio vlastni celej RM-System mimochodem

LAMICZKA: problem je v tom, ze mBank mi svym pojetim internetoveho bankovnictvi spis nahani hruzu. ja jsem docela zvyklej na narocny veci v tomhle smeru a o zmene cele te agendy si muzu nechat jen zdat.
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    NOSPAM: ano a FIO :)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LAMICZKA: a FIO :-) nezapominejte na FIO :-) navic ty jak se zda budou brzo mit i tu bankovni licenci takze nebudou jen druzstevni zalozna :-)
    Navic FIO vydelava slusny prasule diky zprostredkovavani obchodu na akciovem trhu :-))))
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    LITTLELI: to už taky neplatí že :) když tu máme mBank :)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    no nejdulezitejsi je, ktera banka je banka roku... docela lichva, vsude a bez vyjimky. dulezity je, ze clovek plati za to, ze nekomu sveri svoje aktualni uspory (nebo dluhy).
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    LAMICZKA: To potesi ale tohle mi delala i CSOB..
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    to je ještě houby, teď mi Raifka strhla za zrušení tří trvalých příkazů 90 Kč.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    JEDI: To je teda docela sprosty.. :-D to u jakykoli jiny banky kdyz si ti nechas posilat pres SMS zaplatis mnohem min.. :-D
    JEDI
    JEDI --- ---
    Reifeisen vybira 3,90 za poslany email o probehle transakci.

NESMELY
    NESMELY --- ---
    LUKASSIL:
    CASTER:

Dík. Sem slepej.....
    CASTER
    CASTER --- ---
    NESMELY: tak nevim ale polozka "Sazebník a úrokové sazby" je primo na www.kb.cz v menu nalevo
    LUKASSIL
    LUKASSIL --- ---
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    ...hm nemůžu najít bankovní poplatky na webu KB.....
    NELDE
    NELDE --- ---
    LEFTY: Nerušila, jen je převáděla na knížka na jméno. Prý zůstalo docela dost knížek, kde se nikdo nepřihlásil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam