ja se z tech bank fakt poseru...
hypoteka
150,- mesicne za vedeni uctu .. whatever.. pozaduji to, chteji, abych mela ucet u nich...ok... ale ze mi jeste nauctujou DVE KORUNY za transakci, kterou si sami zridili a pozadovali, aby si mohli tech 150 strhavat.. me fakt picne..
a erste premier.. se omlouvam, jeslti budu ot, ale fakt me nasrali.. z principu..
na webu maji
"kdyz mate u nas mega nebo vam dorazi na ucet 100k mesicne, dame vam premier ucet se vsim zdarma, karta zdarma atd.."
sla jsem na pobocku, pze me zaujaly podminky
tam jsem se dozvedela dalsi podminku, ze musim mit obraty na vsech kartach 400k rocne, jinak se pak za to plati (odstupnovane podle obratu).. pac jsem si to musela spocitat, odesla jsem
kdyz mi pak volali, rekla jsem, ze obrat nedosahuju
na to mi rekla, ze to muzeme zkusit pul roku na zkousku.. jestli dosahnu obrat..
tak jsem si rekla, ze kdyz za to nic nedam, tak proc ne
a pak prisla TRETI podminka.. ze aby mi to dali, musim jim dolozit, ze mam PRIJMY 100k mesicne nebo jim tam poslat docasne milion (upozornuju, ze mit prijmy 100k a poslat si na ucet mesicne 100 k jsou dost rozlisny veci)
na to, ze se tvari, jak chteji poskytovat premiove sluzby pro lidi, co maji penize a nemaji cas resit takovy picoviny v bance, mi to teda oddouskovali fakt postupne
kdyby rovnou na webu napsali vsechny podminky, tak jsem se tam ani neobtezovala chodit.. a nikdo by cas neztracel.. ani ja, ani oni
takhle me to stalo
a) 40 minut schuzka v bance + cesta ve spicce tam a taxik (kdyz uz to vypocitavam :))
b) nekolik desitek minut reseni toho obratu
c) tri telefony s pani na poboce
a ted to nasrani kvuli tomu principu..
grr