KERB: nemám, neznám, ale odpovím obecně.
Zpravidla mají banky poplatky rozdělené na (směrem dolů cena roste):
výběr z vlastního bankomatu (případně ze smluvní sítě)
výběr z bankomatu cizí banky ve stejné zemi
výběr v zahraničí
někdy jsou i různé podskupiny, jako výběr v Evropě/mimo Evropu (u nás rozlišuje třeba Air Bank), výběr z bankomatů sice v zahraničí, ale od stejné bankovní skupiny (používá např. ČSOB a Erste), atd.
V rámci skupiny je pak cena za výběr stejná. Takže se zeptej toho, kdo kartu vydal, zda někde má nějakou smluvní síť.
Co se ale může lišit - některé bankomatové sítě si účtují ještě vlastní poplatek (setkal jsem se s tím v Brazílii, Kambodží, Thajsku), obvykle kolem 5-6 USD. Také pozor na DCC (dynamic currency conversion), není to tedy jen otázka bankomatů, nabízejí to i obchodníci - jde o zaúčtování transakce v měně karty, přestože měna platby (výběru) je jiná. Obvykle je to VELMI nevýhodným kurzem. Z nám dostupných zemí to je nejčastější v Polsku (naposledy ze třech plateb to na mne 2 krát zkusili, z toho jednou to prodavačka za mne i odsouhlasila), ale zkoušeli to na mne i v Spojených arabských emirátech. Obchodník je k tomu motivován odměnou od banky (šábne se s ním o zisk na zlodějském kurzu). U nás je známý případ GE Money (dnes Moneta)
http://finance.idnes.cz/vyber-z-bankomatu-a-sluzba-dcc-dkg-/bank.aspx?c=A150819_070933_bank_sov