• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: u Equa tusím na zaúčtování ano, ale na zrušení blokace myslím ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nevite zda se da nejak nastavit notifikace na zmenu nezauctovane operace na zauctovanou pripadne zruseni teto blokace?

konkretne AirBank.
    Na dovolene jsem mel blokaci ve vysi 250€ a kazdy den jsem se vracel v case abych videl jak ta blokace dopadla. Stejne tak se diky rychlosti internetu v jedne restauraci podarily dve blokace ceny uctenky. jedna se temer hned promenila v zauctovanou a druhou jsem pak opet tyden sledoval jak dopadne...
    KULHY
    KULHY --- ---
    Tak jen FYI – nakonec jsem vybral Air Bank KULHY. Líbí se mi jejich celkově progresivní přístup, zatím mi to velmi sedí. Ta jejich online komunikace je super.
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    MIKEE: cca mesic zpatky, chtel jsem protahnout kolegyni a ptali se me, jestli je to rodinny prislusnuk, ze s tim by me pustili...
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    DRAK00LA: nevim o tom, ze by ted mohl zadarmo byt i rodinny prislusnik .. testoval jsi to nekdy v posledni dobe?
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    ADAM: jako doprovod muze rodinny prislusnik. pokud neni rodinny prislusnik, muze na priority pass...
    ADAM
    ADAM --- ---
    dotaz erste premier k salonkum:

stale plati, ze vstup do erste lounge na terminalu 2 je bez doprovodu?

prip. je tedy mozne pouzit pro doprovod 1 volny vstup na priority pass?

PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Tak koukám do mejlu a ČSOB jde s kreditkou taky čím dál víc do hajzlu :(

vzhledem k některým dříve zavedeným regulacím bankovního trhu nastala u kreditních karet jistá omezení. Také my jsme nuceni od 1. února 2018 změny zavést, ale máme pro Vás i dobré zprávy.

Co se od 1. února změní a co zůstává?
    Odměnu za placení kreditkou snižujeme na 0,5 % z hodnoty každého nákupu nad 100 Kč
    Zachováváme ji však nadále pro nákupy u všech obchodníků i na internetu
    Odměnu stále vracíme až do 1 000 Kč měsíčně
    Nově se Vám bude připisovat do věrnostního programu, ve kterém můžete získat mnoho zajímavých dárků a výhod.
    Odměnu si stále můžete vrátit na účet kreditky
    Jako doposud si budete moci snížit splátku.
    Ani nadále nemusíte platit za vedení kreditky
    Vedení máte zdarma, pokud kartou měsíčně utratíte alespoň 5 000 Kč.
    Výhody, se kterými můžete stále počítat
    Bezúročné období až 55 dnů, minimální měsíční splátka 5 % z vyčerpané částky (min. 500 Kč) a bezplatné pojištění proti rozbití a krádeži, které běžně stojí i 20 % z ceny zboží. A navíc s prodlouženou zárukou na vybrané zboží.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Zvolil bych nějakou "vracecí", třeba Eon. Vrací 1 %, max. 500 Kč za měsíc a je bez poplatku. Bonusem jsou velmi dobré kurzy (Mastercard bez příplatku, tedy velmi blízko středu). Nevýhodou, že není embossovaná - v Itálii nám na ni odmítli půjčit auto.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BUNDA: Raifka má pořád kreditku Eeasy, která je bez poplatku a kromě prvního nákupu pro aktivaci už pak může ležet v šuplíku.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: z hlavy kdysi Citi (dneska RB) měla kartu bez měsíčního poplatku a taky u Hello (dříve Cetelem), když nepoužíváš, tak neplatíš. Hello má navíc slušné kurzy, jestli to má být pro použití za hranicemi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak abych se vyhnul stresu s kreditkou do budoucna...

Co mi doporučíte si pořídit? Aktuálně využívám aktivně AirBank a jako podnikatel mBank (bez karty).
    Nemám problém točit nějaké peníze atd. Využívání salónků na letišti atd. mě moc nezajímá a nechci ji ani aktivně používat.

Chci ji mít v šuplíku a aby nežrala nějaký paušál...

Takže?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Nemáte prosím někdo osobní zkušenost (nebo osobu blízkou, na kterou mi můžete dát kontakt) s PPF bankou? Díky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NINE_OF_NINE: koukám, že tam vidím i staré známé z mFóra :) no to je krása, to si budu muset dát do školení :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NINE_OF_NINE: s úrokem 23% mezi nejlepšími? vždyť nejlepší jsou kolem 8%...
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    ADAMM:
    NINE_OF_NINE:
    Pravda, na to jsem uplne zapomnel, ze nejakou takovou vec maji :D
    Ale jak je videt z komentaru, stejne to nikde nediskutovali a neptali se lidi. Proste to dali od 1.1. a hotovo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOMINO_I: můžeš se zeptat na tom jejich fóru, ne? :D
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Ten Hello banka web je tak hnusne neprehlednej.. nesnasim to, ale jak jsem si myslel. Nikde nic, zadna zminka v dokumentech. Proste dojde jenom SMS? To jako vazne?
    Btw.to jeji IB jak se zmenilo, to je taky humus. Zlaty to Cetelem co melo predtim, tam jsem si mohl aspon nastavit, co jsem chtel. Tu nic, a jak jsem psal, neprehledny.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    BUNDA: Mno jako me to celkem tedka prekvapilo, nikde o tomto ani zminka.. :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam