• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Kellner ví moc dobře, kde se dají vydělat velké peníze.

HomeCredit ukazuje, že na "sockách" vydělá mnohem mnohem víc (a snadněji), než na hypotékách pro "solventní".
    QUIP
    QUIP --- ---
    NUSIK: Tak hlavne ze Raifka nedokazala utahnou svoji Zuno banku, takze ji po par letech provozu zrusila a ted si kupuji Equa? V tom nevidim nic dobreho.
    Navic ma pro me Raifka horkou pachut, kdy jsme od nich nejdriv utekl s firemnim uctem k FIO a s osobnim prave k Equa.
    "Nikdo vam neda to, co vam Raifka slibi".
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VYHULENY_UFO:
    No pokud se clovek rozhoduje pri vyberu banky podle reklamy, tak jiste jeho IQ bude na vysi :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Co ma spolecneho vyse IQ s vyberem banky? :)

To mi trochu k te vysi IQ nesedi :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Na solventním klientovi nevyděláš tolik, jako na spotřebitelských úvěrech pro "socky"...
    MAGE
    MAGE --- ---
    VYHULENY_UFO: ano nabizi ale az ted (nebo par roku zpet), v dobe kdy prisla AirBank (2010) byla ale prece situace na trhu uplne jina (poplatky, placene ucty, technologie z roku 2000...)
    Takze i AirBank pomohla tuhle situaci zmenit a patri ji za to dik, ale jakmile naskocili i ostatni tak jaksi konkurencni vyhoda mizi a nevidim duvod proc vybrat AirBanku namisto nejake jine banky...
    MAGE
    MAGE --- ---
    KOC256: je pravda ze mam pachut z O2 a Cetinu =)
    MAGE
    MAGE --- ---
    VYHULENY_UFO: ano to mi dava smysl prodat AirBanku Monete, ale prodat Monetu AirBance uz moc ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAGE:
    Já se snažím tyto osobní antipatie upozadit.

Air/Bank byla určitě ve své době něco co bylo WOW. Od té doby doba pokročila a už je to jen jedna z mnoha nízkonákladových bank. Ale že by mi tam něco zásadního chybělo se říct nedá.
    MAGE
    MAGE --- ---
    KOC256: tak libila se mi ta puvodni varianta ze Moneta koupi AirBank
    Kellnerovi neverim, prijde mi ze vsechny ty jeho akvizice jdou zatim od 9 k 5 a byla by skoda kdyby Monetu potopil, proste toho dela moc ale nic poradne...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAGE:
    Jakoze ztrati dobre jmeno?
    MAGE
    MAGE --- ---
    CMLKA: smutnejsi bude jestli AirBank sezere Monetu
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NUSIK: To nám ten tejden teda hezky začíná :(
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NAVARA: ČSOB tu regulaci "trochu" obchází. Korunové platby nejsou zdarma, ale jsou v rámci balíčku. SEPA v balíčku nejsou.
    DYNK
    DYNK --- ---
    NUSIK: v čem očekáváš zhoršení? Raiffku mám jako primární a nic mi tam neschází. Ale je pravda, že si vystačím s online obsluhou, osobně tam jdu jednou za pět podepsat dodatek k hypotéce. Jak fungují na pobočkách netuším.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    ADAMM: jj jakoze ne novinka, protoze ty spekulace uz jsou venku dyl, ale za me je to taky smutna zprava, ze to klapnulo, mam equa bank taky jako primarni a ocekavam, ted zhorseni, otazka je jak moc velky a jestli budu muset menit primarni banku :/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: taky se toho hrozím :( Equa je dosud moje primární..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NUSIK: no je to docela novinka, sice se o tom spekulovalo, ale potvrzeno to bylo až včera. za mě to bude na 99% změna k horšímu, RB je pro mě fuj ;)
    ATAN
    ATAN --- ---
    QUIP: tak po hroznym procesu registrace a overovani se mi podarilo poslat CZK na UAH kartu (ne na cislo uctu ale na cislo karty) .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam