Jo, Interactive Brokers. Driv jsem pravidelne posilal na IB z TW prave protoze oba ucty byly v US, tedy to bylo bez poplatku korespondencnich bank. Vlastne to bylo ensured uz tim, ze to slo poslat jako ACH (Automated Clearing House), coz je druh prevodu, ktery funguje jen v ramci USA).
Z Revolutu jsem posilal na IBKR za ty roky pred koncem 2020 jen 2x, jednou mala castka (desitky dolaru), ktera dorazila komplet a pak vetsi (tisice), ktera dorazila ponizena o $30. Od te doby jsem jel jen pres TW, kde byl jediny poplatek neco lehce pres $1 za odeslani. Ted je tam navic $7.5 za prijem, ale porad min nez pripadnych $30 (nebo podobne) za poplatek korespondencnich bank.
Tim ze letos je prijimajici ucet IBKR CE v evrope se obavam aby tam prave nebyl poplatek korespondencnich bank pri poslani z Transferwise - coz zavisi mj i na tom jestli odesilaji vzdy z uctu v USA nebo maji ucty i v Evrope.
Revolut posilal vzdy z uctu v evrope, tedy prave ted by tam s velkou pravdepodobnosti nemel byt poplatek korespondencnich bank (coz se shoduje s tvym pozorovanim, pokud to bylo tento rok).