BLACKTHUNDER:
BLACKTHUNDER: nemam s callcentry z oblasti bank osobni profesni zkusenost, ale obecne se s externimi outbound callcentry sdili spis mene nez vice dat o zakaznikovi. obvykla je spis jen nejaka profilace do skupiny, pro kterou by byla potencialne zajimava nejaka nabidka sluzeb - treba seznam jiz vyuzivanych produktu, ci neco podobneho. zablokovane internetove platby by mohly asi byt atributem, na zaklade ktereho vydefinuji potencialni cilovou skupinu pro nabidku pojisteni rizik s platbami online. hodne by me prekvapilo, kdyby pustili dal na treti stranu informaci o zustatcich, na to jsou vsichni zakaznici citlivi, coz beru i podle sebe. z moji zkusenosti u tehle prodejnich callcenter obcas taky pusobi jako prodejci i vselijaci sileni pohadkari, kteri si sve nabidky podpori a pribarvi kdejakym nesmyslem (nevim, zda ta vyse zustatku v hovoru konkretne zaznela, nebo jen mezi reci zminil, ze ji videl). a pochopitelne to mohl byt i kmenovy zamestnanec banky a priciny nerespektovani tveho prani mohly byt uplne jinde, treba jsou systemove. nekdy se firma, u ktery zadas ukonceni marketingovych nabidek, i opravdu snazi ti vyhovet, ale system v nejakem ohledu selhava... coz je samozrejme jejich boj a tebe to nemusi zajimat. tim spis je fajn se durazne ohradit, aby udelali maximum mozneho, aby si to ohlidali :)