Tak druhe osobni jednani ve Fiu a opet rozporuplne pocity. Beru, ze asi vse maximalne přesouvají na internet banking, ale prece jen trochu smutny vysledek.
Nastavil jsem si inkaso ohledne stravovani ditete, ale mou chybou nechal fyzicke potvrzeni doma.
Zkusmo stavil na pobocku, za kolik tisknou, kilo za stranku. To jsem davat nechtel, ptam tedy na druhou moznost, kterou papir ohledne stravovani nabizi a to zda mi muze orazit potvrzeni o zalozeni inkasa v bance. S tim, ze uz zalozeno mam z domu, at na to mrkne a ze mi staci razitko.
To pry neni mozne, inkaso zalozi jen po povoleni z centraly, ze to hned nejde.
To vse bez usmevu, proste chladne "neplatis kilo za stranku", tak my se taky nepretrhneme.
Jako sorry, ja delam maloobchod a vim, jak proaktivni chovani ovlivni klima pri jednani. Tady jsem idesel docela rozcarovan a priste fakt jen online.
Minule jsem zakladal ucet detem a borec mi tvrdil, ze musi obe mit fyzicky na pobocce, ze mu rodne listy nestaci, ze musi deti videt. Obe deti pak sedely 5 metru od jednaciho stolku mezi istatnima klientama. Kdybych vzal nahodne decka z ulice, nic nepozna.
Holt ma chyba asi, nemam zapominat potvrzeni doma.