• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DAVE_PAGE: peče 3 hodiny na 140 a pak přidá teplotu na kůrku.

    A Keller sám konfituje.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    OT, ale musím :)
    V sobotu jsem po víc jak 40 letech měla husu, v restauraci, na svatomartinských hodech.
    A to konfitované stehno, dvoje knedlíky, dvoje zelí, plátek paštiky z jater s mandlemi a jedno lepší než druhé...

    A nějak jsem pochopila ty řeči o žracím orgasmu :)))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DAVE_PAGE: yop, o víkendu jsem to zrovna četl
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    ZUZKAOU: podobne to ma i Vanek v tech kucharkach z Prakulu. Teda, ne ze by resil striktne osuseni ptaka, ale pece osolenou a okminovanou kachnu na mrizce mimo tekutinu. Ta steka do pekacku pod mrizkou.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    HENNYVILLE: peče. peče to s vrchním alkoholikem.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Kellner uz i vari ?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Zkoušel jste někdo Kellnerovu kachnu? Tedy naprudko, nasucho a na mřížce?
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    ZUZKAOU: bohužel nejsem z prahy, jinak bych tam byl furt :) a nevíš kolik tak stojí?
    černejm vejcim sem teda na chuť nepřišel a to sem to jedl na X způsobů....
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KOZINA: černé vejce jsem zkoušela udělat, ne balot. Ale ten prý mívají vietnamci v SAPĚ.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    ZUZKAOU: to chceš zkoušet udělat? jestli bys balot udělala, tak bych od tebe asi nějakej odkoupil :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Včera domácí premiéra s vývarem z králičích hlav a rozhodně doporučuju.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    nějaký osvědčený recept na játrovou paštiku, ten typ, co se peče? díky.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ZUZKAOU: pry ma kachni vejce tuzsi bilek, tudiz se lepe sleha a funguje v tech dortech,at uz ve forme bilkoveho snehu, nebo vyslehane i se zloutky
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VECTOR: klidně se dělaj i ze slepičích. Jednou jsem to už zkoušela a nepovedlo se. Kachni jsou takové ty oplodněné....
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VECTOR: klidně se dělaj i ze slepičích. Jednou jsem to už zkoušela a nepovedlo se. Kachni jsou takové ty oplodněné....
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ZUZKAOU: a co cerny vejce, ty jsou prece kachni, ne? ;) mam pocit zes onehda psala ze se chystas vyzkouset jejich domaci vyrobu.
    IKA
    IKA --- ---
    ZUZKAOU: Škoda že nemajú žiadne špeciálne efekty, ale ďakujem aj tak.:)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AIJA: leda se dá obohatit o vývar ze skeletů navíc (moje oblíbené husí skelety v mrazácích u alberta za 25 Kč/kg)

    IKA: jako slepičí. Jsou větší, takže pokud do nějakého těsta přidáš stejný počet kachních jako bys tam dávala slepičí vejce, tak podíl vajec v těstě bude vyšší a těsto bude lepší. Ale nějaké speciální efekty kachní vejce nemají.
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Ani ne. Pokud umíš kachní, umíš i husí;-)
    IKA
    IKA --- ---
    Dnes som v M&S videla kačacie vajcia, na čo sa hodia?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam