EDERA: Ja mam zato ze korejci stejne jako spousta asiatu ruzne dumplings taky vari takže jim to někdo asi blbe vysvetlil.
MOODYCAT: Neboj snez to klidne cely a to ostatní ber jako kdyz ti u nás přinesou ocet/olej/magi/pepr a ty nakladany veci jsou proste salát/obloha k jídlu. Jako kdyz si das koleno a dostaneš kecup, kren, horcici, berani rohy a okurku a taky se nestydis kren nechat protože je silnej a zebro ohlodat včetně chrupavky.
ZUZKAOU: Milovník nejsem ale je to comfort food z dětství jako krupicka, smazak, pro někoho těstoviny s kečupem... Pro cizince co tobnezazil jako děcko to nemá význam
Ty sunkofleky jsi docela trefila suchý nezajimavy jídlo k zaplacnuti at ho pojmes jakkoli...
Podobny jsou třeba ruzzny michany rejze cesi mají jidelnove rizoto s veprovym nebo kurecim, ja zas znám i arabskou verzi s trhanym varenym kuretem, rozinkama a někdy piniovejma orechama