• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    TESSS: filtr je zrejme prepracovanej. ale zkus toto a diskusi predtim: [ ZUZKAOU @ Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ? ]
    TESSS
    TESSS --- ---
    prosim, poradte mi nekdo recept na tu nejlepsi francouzskou cibulacku. Filtr nespolupracuje, dekuji :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ADITU: ja je miluju jen tak, na oleji se soli a peprem
    urcite jde pastika, nadivka, knedlicky do polevky, ale to je jich skoda podle me
    asi by sly zpracovat i klasicky na cibulce - taky skoda podle me
    nebo je mam rada s jablky - cibule, jatra, klinky jablek, sul, pepr, maslo
    ADITU
    ADITU --- ---
    FAT: v pohodě :)
    FAT
    FAT --- ---
    ADITU: Ajéje... Já jsem se přehlédl. Moc se omlouvám, nechápu...
    ADITU
    ADITU --- ---
    FAT: to jsou žaludky :(
    DAWIDOS: no, proč jí nezkusit :) máš nějaký osvědčený recept? google něco vychrlil, ale nevyznám se v tom, a nechci zbytečně kazit jídlo...
    FAT
    FAT --- ---
    ADITU: Jsou skvělé zadělávané. Zkus tady filtr, ZUZKAOU tady měla recept.
    :-)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    ADITU: Já z nich dělám výhradně paštiku.
    ADITU
    ADITU --- ---
    Co se dá připravit dobrého z kachních jater? Jak je upravit? Normálně játra nejím, tak nemám představu.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BONEMINA: Brace yourself, Allium ursinum season is coming.jpg :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Jaro je v Praze, divoké česneky lezou ven. Dnes jsem viděla česnek podivný, zítra zkontroluju, jak je na tom pravý medvědí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Science: When to Add Salt During Cooking—and Why
    https://www.youtube.com/watch?v=E0v32jYkSi0

    REONA
    REONA --- ---
    SQUZZA: Waldorf salát, případně zbytkové pečené maso smíchat s bílým jogurtem, řapíkatým celerem a jablky (lepší by bylo je z plátků převést do strouhaného stavu) a použít jako náplň sendvičů.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SQUZZA: Nacpat pod maso a upéct nebo orestovat spolu s dobrou slaninou a jíst jen tak
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    mam tu kilo granny smith na platky.. co s tim slanyho? :]
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    VRATENKA: milujem z nich spravit "kure na paprice" , ono celkovo na to rada pouzijem srdicka, zaludky ci krky aspon mi to nikto doma neje :-) Hlavne nie krky lebo tie treba oberat
    MIST
    MIST --- ---
    VRATENKA:
    PEPITO: moje matka delala zradlo pro psy, zamyslene to michala, pak ochutnala a ve zkratu pravila: "...maj to dobry!"
    PEPITO
    PEPITO --- ---
    VRATENKA: U nás taky nebylo "to by ani pes nežral". TO, co nežral pes, žrali jsme my...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    DEVIL:
    ZUZKAOU: diky, obema, nakonec jsem je udusila na houbach, a bylo to prekvapive dobry, kachni zaludky asi zaradim do jidelnicku casteji, tak se inspirace na dalsi zpusoby upravy bude hodit, kocka vubec nevi, co je dobry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam