• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    BEBERA: např. Indové maso nakládají do jogurtu s kořením, před použitím tuto marinádu otřou, dají do trouby/gril, upeče se/ugriluje. Je to krásně křupavé, protože jogurt je kyselý a maso tím zkřehne.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    87HIGHFLYER: MOODYCAT: KASUMI: MACHALIK: děkuju všem, s tím jogurtem jste mě překvapili, čekala bych, že ta křídla budou spíš dušená než křupavá... Nebo to do něj jen nakládáte a pak ho setřete? Každopádně dnes zkusím ty od Kasumi, všechny ingredience mám doma, na Machalikova nejlepší kuřecí křídla mi chybí Frank´s hot sauce...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BEBERA: Nejlepší kuřecí křídla na světě mají v Elephant and Castle v Dublinu, dip k nim dělají prá ze Stork margarínu a Frank's Hot Sauce.

    Elephant & Castle chicken wings? Read first post! - Page 3 - boards.ie
    http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=144087&page=3
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    87HIGHFLYER: V troubě to udělá takřka to samé...

    Kor jestli BEBERA: třeba má troubu s horním grilem :). Ale i v normální to dopadne dost podobně.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BEBERA: já to mám rád v jogurtu a po ugrilování je to s křupavou kůží naprosto v pořádku. Ale nevím jak v troubě.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Máte prosím nějaký dobrý recept na pečená kuřecí křídla, který neobsahuje med, sojovku nebo kečup? Už jsem jich viděla asi 30 a skoro všude je jedno z toho... Ráda bych něco s křupavou kůži, to se různé jogurtové dipy asi vylučují...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DA_NIELA: Ocenila bych praktické rady coby odpovědi na dotaz místo blbejch keců mimo téma :).
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    VSICHNIMAME: protože quorra ;-)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    lol:D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VSICHNIMAME: No že jsem mu to dala.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    MOODYCAT: proč jídlo pro psa?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nemáte tip na řeznictví, kde by (v Praze) prodávali už hotovou kuřecí roládu, ale z prsního masa? Nějakou jsem si koupila, ale je ze stehen, takže z toho je nakonec takový trochu drahý jídlo pro psa (měla jsem se zeptat předem, vím), a na příště bych radši měla nějakou, kterou si užiju i já. Díky předem!
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    DA_NIELA: trhovec mi říkal, že dobré pod maso, což jsem nezkoušela. Dala jsem to tepelně upravené do těstovin ještě s něčím, ale musím říci, že jsem nebyla úplně nadšená, ty zelené části jsou takové poměrně tuhé, o dost více než jarní cibulka.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Nemáte někdo, prosím, tip na něco dobrého z česnekových květních stvolů?

    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MACHALIK: (Madmana)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    ZUZKAOU: Já se ještě přimlouvám za Francise Mallmanna, ten díl mě nadchnul.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    ZUZKAOU: Z toho chefs table je asi top Massimo Bottura a opet Magnus Nillson. Zbytek nic moč.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HENNYVILLE: jj - koukala jsem na popis dílů a vypadá to, že by to mohlo být hodně zajímavý.

    Jinak odkazy na zajímavé show se objevují tady [ Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales ]
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    ZUZKAOU: Jo, je :-) doporucim prvni polovinu preskocit a dat az druhou. Myslim, ze ten demon z Fäviken te bude hodne bavit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam