úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
DIVER
---
---
9:45:04 4.4.2016
1 odpověď
nějakej tip na ověřený a chutný pickles? pořídil jsem si kvašák a zatím testuju jen základní kombinaci zelí-mrkev-cibule...
ZUZKAOU
---
---
8:28:56 4.4.2016
DAWIDOS
: jsem na nyxu, tak nyxovský příspěvek - objednej přes internety z Banátu.
Hithit - Banátské lanýže
https://www.hithit.com/cs/project/2274/banatske-lanyze
No dobře, pokud to potřebuješ v nějaké rozumné době, tak bych zašla do Makra a/nebo do Wine food marketu.
MILHAUZ
---
---
0:44:53 4.4.2016
ZUZKAOU
: a dava slusne!
SAL
---
---
20:50:24 3.4.2016
DAWIDOS
: Možná nám ještě sklenička salsy zbyla ... Kili sýry, galerie Butovice. Plátky nemáme.
DAWIDOS
---
---
20:26:00 3.4.2016
2 odpovědi
Dá se někde v Praze v kamenném obchodě koupit salsa tartufata a plátky nakládaných lanýžů? Nechci objednávat přes internet...
ZUZKAOU
---
---
8:53:57 1.4.2016
1 odpověď
+5
FX cuisine je zpět!
http://fxcuisine.com/
LUCIASHECK
---
---
20:53:56 29.3.2016
LUCIASHECK
: Beru zpet, tohle delam susenejm (mne proste sere pokladat do zapejkaci misky ty tuhy platy :-D). Cerstvy stejne jako Henny...
HENNYVILLE
---
---
20:32:37 29.3.2016
+5
Jen pro upresneni. Zadny lasagne nepredvaruju, ani suchy, ani cerstvy, ani kdyz to vyzaduje navod. V ragu/cokoliv je vetsinou tekutiny dost, uvari se to vzdy. A hlavne, cerstve domaci by bylo skoda :-)
JAJITA
---
---
20:03:31 29.3.2016
+1
HENNYVILLE
: dala jsem na tebe a spolu s dobrým ragú je to mana nebeská.
Už nikdy nechci lasagne "v prášku" :D
LUCIASHECK
---
---
19:34:30 29.3.2016
1 odpověď
JAJITA
: Hodim do vrouci a hned do studeny.
HENNYVILLE
---
---
19:22:24 29.3.2016
1 odpověď
JAJITA
: Ano, nevar je.
JAJITA
---
---
16:21:31 29.3.2016
2 odpovědi
...sím vás, čerstvé domácí lasagne předváříte, nebo je používáte tak, jak jsou po nakrájení?
Díky.
MONI
---
---
16:06:22 27.3.2016
TRISSIE
: řešila jsem letos stejnou otázku, nakonec jsem tam špenát dala syrový a dopadlo to dobře. U kopřiv je spařování horkou vodou nad 80 °C důležité kvůli tomu, aby nepálily.
HENNYVILLE
---
---
12:24:44 27.3.2016
TRISSIE
: jo, ale klidne mu to staci superhorkou vodou ve drezu. hlavne poradne vycedit at to nepousti vodu.
TRISSIE
---
---
11:22:16 27.3.2016
2 odpovědi
rychlý dotaz - baby špenát do velikonoční nádivky spařit nebo ne?
TOOMIX
---
---
14:24:03 26.3.2016
Našel jsem na YT super kanál s receptama. A má to super hudbu :)
ChefTube - YouTube
https://www.youtube.com/channel/UC_sGAeicQ2dGK4KrfWegMfA
BONEMINA
---
---
11:08:03 26.3.2016
DAVE_PAGE
: Neznám, prozkoumám, díky!
DAVE_PAGE
---
---
11:01:56 26.3.2016
1 odpověď
+1
ted bezi na CT, ale nevidel jsem jeste ani minutu
http://www.ceskatelevize.cz/porady/11249930394-potrava-duse-tela/dily/
V tom 3. dile se nechali inspirovat pry prave Asterixem a Obelixem.
BONEMINA
---
---
10:57:28 26.3.2016
+1
ZUZKAOU
: Budu mít jen kančí kousky. Ale hlavně opravdu potřebuju rehabilitovat tu šlichtu, co servírovali Asterixovi a Obelixovi v Británii. Jsem se nechala vyhecovat... :)
Čas není problém, může se to dělat klidně od rána do večera.
ZUZKAOU
---
---
7:58:36 26.3.2016
1 odpověď
BONEMINA
: tak kanec pečící se nad ohněm by byl stylovej. Nebo možná takové to zabalit do bylinek, oplácat tenkou vrstvou hlíny a zahrabat do popela.
Jestli budeš dělat jen kus kance, tak by to mohlo trvat jen pár hodin, ne celý den... (možná)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam