• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BRUKEV: vyvar je produkt z odrezku a odpadu.. toho jeste udelas
    jestli je to kysely, vylej to do hajzlu
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZUZKAOU: Tenhle recept znám s rozmarynema bez citronu s je to výtečný. Akorat se na to hodí co nejvíc "surový mléko", takze nějaký farmarsky
    VIKY_K
    VIKY_K --- ---
    BRUKEV: Vylít, nic ho nevylepší a akorát tě protáhne.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Co se zkyslým drůbežím vývarem?

    Jako 1000x v minulosti jsem večer uvařil drůbrží vývar, dal ho na stůl k potevřené ventilačce, vždy když jsem šel během noci kolem, tak jsem ho promíchal.
    Teď přihřál a chutná nakysle, voní nakysle. Jako dá se to jíst, ale prostě je něco špatně. Mám to vylít, nebo pár misek mému zdraví neuškodí? Padlo na to celkem dost kvalitní drůbeže:(
    Jsem nasranej jako nikdy, stalo se mi to poprvé.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KLAIR: upeč ji v mlíce.

    Michael Pollan — Cooked | Cuketka
    http://www.cuketka.cz/?p=12251


    A nebo teda je to řízkové maso, žejo.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    a s veprovou pleci co? minule jsem se ptala na krkovici.... mám pečení s rozmarýnem realizovat i s pleci?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    RUTHLESS: jdu na to :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BESSAYA: maslo, rozmaryn, citron. marinada netreba
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Nemáte, prosím, tip na dobrou marinádu na grilování kuřete? :) Díky :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KENZO: mám podezření, že na přípravu rejžovejch nudlí musí mít člověk nějakej speciální talent... i když to udělám stejně jako někdo, komu se povedou, vyjde mi ohavnej nechutnej spletenec :-D Stejné to mám se sladkým pečením. Přesně následuju recept, kterým se někdo jiný doslova řídí a vždy se mu to povede, a mně prostě ne :-D
    KENZO
    KENZO --- ---
    MUTHA: a pak je smažíš?
    KENZO
    KENZO --- ---
    DOOMBRINGER:
    TOOMIX: zkoušel jsem obojí a vždy vyšel rýžový koláček
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    KENZO: Studená voda stačí
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KENZO: nevařit je, ale dát jen do hrnce, zalít vroucí vodou a nechat to 5 minut odpočívat
    KENZO
    KENZO --- ---
    Dobré ráno. Jak mám udělat restované rýžové nudle jako od číňanů?
    Vždy je mám slepené a divné. Trik? Kouzlo?
    EDERA
    EDERA --- ---
    BRUKEV: Naplnit feta sýrem a upéct, jako to dělají v Řecku.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    hh, peceny papriky! to mi pripomnelo jak rodice, kdyz byli na stazi v rusku, tak jejich bytna delala vyborny peceny papriky a tata je zboznoval. no a jak je tak znamo, tak v rusku se nedava hajzl papir do zachoda, ale vedle do kybliku. no a jednou se rodice druzili s vodkou misto skoly a prisli brzo domu a tata spatril, jak jejich bytna pece ty papriky nad tema posranejma papirama z kose vedle hajzlu. no a to ho vylecilo a vod ty doby je prestal jist uplne!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Ok, zkusíme. Ještě jsem to nejedl :)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    BRUKEV: Jak pravi Kenzo, peceny papriky jsou top. Daj se marinovat ruzne, ol olej plus byliny, kombinovat se salatama, dalsima druhama pecene/grilovane zeleniny. Neboj se experimentovat, snese to sileny kombinace :-)
    KENZO
    KENZO --- ---
    BRUKEV: Za mě rozhodně do trouby pod gril a do černa ugrilovat. V míse zakryté fólií nechat zapařit a pak snadno oloupat. Pokrájenou papriku promícháme s o.olejem,pepřem a solí,cibulí a nějakou bylinkou(možné přidat fetu). Máš úžasný salát. Těch tvých 15 paprik je tak pro 3 až 5 lidí jako předkrm.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam