úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
KASUMI
---
---
23:35:09 17.6.2016
GRETHA
: uz neni :D
ILLUZE
---
---
20:56:56 17.6.2016
ILLUZE
: Jo a s nakrájenou paprikou.
ILLUZE
---
---
20:56:20 17.6.2016
1 odpověď
+4
GUDRUN
: Já to dělám s treskou, filé by to asi sneslo také. Jen osolit, okořenit kořením na ryby a zapéct v pekáčku s rajčaty a bazalkou.
K tomu omáčka z rajčat, cibule, česneku a oregána (na olivovém oleji). Rýže je k tomu nejlepší volba :-)
QUANTI
---
---
17:25:23 17.6.2016
GUDRUN
: mě právě taky ne, ale chutnalo mi to, jsou to takový ingredience, co si s tím mraženým filé fakt sednou a není to ani cítit rybou.
GUDRUN
---
---
17:16:38 17.6.2016
1 odpověď
QUANTI
: brusinky tu mam... je to fakt dobry? nic spatnyho tam neni a silene to nezni, jen by me to fakt nenapadlo :-D (navic mam vsechno doma... )
QUANTI
---
---
17:05:24 17.6.2016
1 odpověď
GUDRUN
: hele, nevím, jestli mě s tím nepošleš do háje, je to taková trochu Babicárna, ale dělala jsem to několikrát a na mražený filé mi to přišlo jako ideální zpracování.
http://www.ceskahospodynka.cz/recept.jsp?id=3315
GUDRUN
---
---
16:55:17 17.6.2016
3 odpovědi
nemate nejakej tip na dobry zapeceny file? nic jinyho me s tim balikem, co je v mrazaku, nenapada. Surovina neni idealni, ale proste je a chci ji nejak spotrebovat. Nejlepe aby se to dalo ohrivat. Zapejkam normalne jen slehanejma vajickama, max s trochou smetany, a to mi k tomu nejak nejde.
BRUKEV
---
---
10:13:02 17.6.2016
+1
Tak jak to nějak s Milušem a Mírou šlo dolů, finále bylo slušné. Ještě mohli ukázat Vaňka v backstage :)
GRETHA
---
---
20:26:15 16.6.2016
1 odpověď
KASUMI
: ten jsem pekla v pondělí .... je vybornej :)
KASUMI
---
---
17:01:00 16.6.2016
1 odpověď
+2
MIST
: udelam jogurtovy kolac z pradobrot :)
MIST
---
---
16:53:00 16.6.2016
1 odpověď
+1
KASUMI
: ja delala nedavno ze stejneho duvodu cherry crumble, tim bys cast mohla zpotrebovat.
KASUMI
---
---
14:46:33 16.6.2016
DIVER
: to asi ne.. spis ten kolac :)
KASUMI
---
---
14:46:24 16.6.2016
REONA
: ah, diky
REONA
---
---
14:36:46 16.6.2016
1 odpověď
KASUMI
: Dají se namixovat do smoothies, ale mrkni na odpovědi k tomuto postu, z čerstvých to bude ještě lepší než z mražených
[ VVENDY @ CUKRÁRNA aneb DORTY..peču..pečeš..pečeme..oni pečou.. ]
DIVER
---
---
14:31:23 16.6.2016
1 odpověď
KASUMI
: co z toho udelat treba trešnovou dřeň a zamrazit? já to teď dělal s jahodama, co mi přebývaly. a asi to začnu dělat cíleně... :)
KASUMI
---
---
14:28:19 16.6.2016
3 odpovědi
nejaky recept na dobrou bublaninu prosim? zbylo mi jeste asi kilo dve tresni.. uz to nikdo nechce jist :) nemam rada suchy kynuty buchty.. chtelo by to neco trochu jinyho..
LUCIASHECK
---
---
12:44:37 16.6.2016
ALONSY
: Nejblizsi, ktere mi fakt vyhovovalo, jsem nasla az u Bohemky
ALONSY
---
---
1:53:13 16.6.2016
1 odpověď
Je nějaké ořené řeznictví kolem Nám. Bratří Synků?
GUDRUN
---
---
11:41:17 9.6.2016
+1
DIVER
: hele jsou jen utfg, madarskou kuchyni jsem jedla casto, ale tuhle polivku si nepamatuju
Hungarian Food Recipes: Zöldborsó Leves (Hungarian Pea Soup)
http://hungarianfoodrecipes.blogspot.cz/2009/11/zoldborso-leves-hungarian-pea-soup.html
Hungarian Sweet Green Pea Soup with Dumplings — Zold Borsóleves | Kitcheninspirations
https://kitcheninspirations.wordpress.com/2012/08/02/hungarian-sweet-pea-soup-with-dumplings/
DIVER
---
---
11:01:22 9.6.2016
1 odpověď
GUDRUN
: jo jo jo! :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam