úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ALDARION
---
---
22:09:17 23.7.2016
10 odpovědí
Co s velkými cuketami?
Osobně jsem toho názoru, že jediná cesta je utrhnout je, dokud jsou to ještě malé, chutné cuketky. Ale dostal jsem bednu obludně vyrostlých cuket a vyhodit by je byla škoda. Nemáte nějakou fintu?
FAT
---
---
18:42:43 23.7.2016
+3
ZUZKAOU
: Synek, synek...
Ten čas měl, tatínek dělal od půl osmé jako barevnej, aby byly zavařené okurky na další rok...
Měl to ale dobré, to musím uznat.
ZUZKAOU
---
---
18:10:58 23.7.2016
1 odpověď
+4
FAT
: nemám čas, tak udělám domácí těstoviny ;-)
FAT
---
---
14:51:49 23.7.2016
+6
FAT
:
P_20160723_131221.jpg
FAT
---
---
12:13:22 23.7.2016
2 odpovědi
+2
Tak nakonec byla změna programu. Vyštrachal jsem v mrazáku osso buco a synek od kamaráda z Itálie vymámil recept jeho matky a tak to teď dusí na plotně. Voní to hezky, to jo. A teď "tlačí" čerstvé domácí těstoviny, tak to snad půjde i jíst...
:-)
87HIGHFLYER
---
---
18:41:19 22.7.2016
+1
jo, hovezi na houbach s rejzi
QUANTI
---
---
18:31:13 22.7.2016
+1
já bych taky udělala klidně roštěnky na houbách nebo znojemskou :)
FAT
---
---
18:26:05 22.7.2016
AIJA
: Díky. Uvidím, něco se vyvrbí.
:-)
AIJA
---
---
18:08:44 22.7.2016
1 odpověď
-1
FAT
:
Roštěnky v papiňáku...
FAT
---
---
9:18:47 22.7.2016
1 odpověď
Poradí mi někdo, co udělat rychlého a jednoduchého z falešné svíčkové? Nebo jinak - co nejméně práce, nebudu mít čas, budu zavařovat okurky. Takže to nesmí být ani v troubě dělané.
Díky.
:-)
ZUZKAOU
---
---
21:39:58 19.7.2016
KEMENTARI
: domluv se s Michalem Hromasem - má mobilní plynovou pec na chleba.
http://www.nomadis.cz/
Jinak pečící kámen dokáže docela dost zvýšit teplotu v troubě. Ideální je nějaká kameninová dlaždička a nebo kus tenké žuly od kameníka.
VECTOR
---
---
18:05:24 18.7.2016
KEMENTARI
: Heston to dokaze i v domaci troube, kdybys chtela experimentovat.
https://vimeo.com/34433092
HENNYVILLE
---
---
9:47:56 18.7.2016
Jen upozornuju ze vetsina konvektomatu dela max 320. Ty potrebujes pekarskou nebo pizza pec.
KEMENTARI
---
---
19:21:23 17.7.2016
2 odpovědi
Nenapadá vás, kde v Praze (a okolí) by bylo možné pronajmout si kuchyni s troubou, která umí péct na 350 stupňů?
LA_BETE
---
---
13:12:11 12.7.2016
TYRKYS2
: já ho dokážu sníst v malém množství, ale chutná mi jako list, po kterém přelezla taková ta smradlavá ploštice :-)
ANNNA
---
---
21:47:19 11.7.2016
FITH
:
KAMIONG
:
TOOMIX
: Pozdní díky, inspirovala jsem se!
CMLKA
---
---
15:40:44 11.7.2016
QUANTI
: ja to tak mela ze zacatku, ale zvykla jsem si a mam ho rada....ale jako mydlo chutna
KEMENTARI
---
---
10:48:22 11.7.2016
+3
TYRKYS2
: Já. Když ho není moc, tak to dokážu sníst, ale nechutná mi to a smrdí mi to jako kytka, co není k jídlu. Bohužel můj partner by se na něm mohl pást, v tomhle se při domácím vařením vůbec neshodnem.
GAISAKA
---
---
0:02:30 11.7.2016
TATONKA
: Pravda, já to patlám i na olihně, vepřový, prakticky cokoliv.
TATONKA
---
---
23:53:44 10.7.2016
1 odpověď
+1
GAISAKA
: Jojo, s rybama je to nejlepší, ale mně to chutná i jen tak s chlebem třeba.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam