úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
DIVER
---
---
14:45:26 20.9.2016
1 odpověď
REONA
: kde? :)
REONA
---
---
14:43:28 20.9.2016
1 odpověď
+2
DIVER
: A já myslela, že dvě diskuze o chilli stačí a hle, ještě o další ani nevím :D
DIVER
---
---
13:25:11 20.9.2016
1 odpověď
BRUKEV
: aktuálně řešíme my chillipěstitelé a chilližrouti :) recepty tady:
[ Feferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko ]
RADUSHI
---
---
12:52:15 20.9.2016
BRUKEV
: variace na ajvar? jen je teda potreba dokoupit lilek...
Ajvar - Serbian Red Pepper Relish Recipe
http://cookingtheglobe.com/ajvar-recipe-serbian-red-pepper-relish/
BRUKEV
---
---
12:20:32 20.9.2016
2 odpovědi
Dostal jsem asi kilo feferonek, kilo nepalivych baranrohů, kilo červené papriky.
Napadlo mě udělat nějakou pastu, jak na to, co ještě potřebuju? Doma je česnek, imho chybí trocha rajčat, cuketa nebo lilek.
Podusit se solí, pepřem a pak zalít olejem?
MACHALIK
---
---
2:32:52 18.9.2016
1 odpověď
Bych dal tak 60-70, pac ty trouby premerujou a maji tendenci pect na o hodne vic, nez je nastaveno. Nedigitalni.
BEBERA
---
---
22:35:19 17.9.2016
ZUZKAOU
:
JAJITA
: Moc děkuju...
JAJITA
---
---
22:31:12 17.9.2016
1 odpověď
BEBERA
: pod 100 stupňů
ZUZKAOU
---
---
22:18:21 17.9.2016
1 odpověď
BEBERA
: okolo 90°C
BEBERA
---
---
22:03:27 17.9.2016
2 odpovědi
Potřebovala bych poradit - pokud bych chtěla dělat hovězí po burgundsku (3 kg masa) v troubě celou noc, na kolik stupňů mám nastavit termostat? Díky
MOIRAIN
---
---
20:27:09 17.9.2016
TRISSIE
:
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/gougeres-361149
máš toho tak akorát
ZUZKAOU
---
---
19:57:46 17.9.2016
TRISSIE
: zapečený chleba/jiné pečivo se sýrem a k tomu třeba rajčatovej salát? Uznávám, že je to až poněkud primitivní, ale jako jednoduchá večere, při které se spotřebuje spousta sýra to funguje.
LUCIASHECK
---
---
19:36:42 17.9.2016
+1
TRISSIE
: Trochu zamicham do brambor a zbytkem zapecu
TRISSIE
---
---
16:00:03 17.9.2016
1 odpověď
LUCIASHECK
: nahoru na bramborovou vrstvu, nebo přímo do brambor?
LUCIASHECK
---
---
15:59:22 17.9.2016
1 odpověď
TRISSIE
: zasypávám jím cottage pie
TRISSIE
---
---
15:58:15 17.9.2016
3 odpovědi
mám v ledničce 150g čedaru, který už nutně potřebuje spotřebovat. Jen tak sežrat se mi ho nechce, spíš bych něco upekla... buď přímo pečivo/slaný koláč, nebo ho použít do nějakého nákypu?
(první část padla na květákový nákyp podle Jaimeho, což je inspirace taky odsud).
JAJITA
---
---
11:59:21 17.9.2016
+1
ZUZKAOU
: byly v pořádku, jsou v lednici ;)
kolegyně volala, že už 2 snědla, tak snad přežije :D
ZUZKAOU
---
---
10:20:15 17.9.2016
1 odpověď
JAJITA
: tak to záleží na tom, co jste našli při rozboru a jak jste to pak skladovali ;-). Počítej s tím jako se zbytkama od oběda.
JAJITA
---
---
9:22:36 17.9.2016
DEVIL
: sous vide připravené
šlo mi o to, jestli mám řříct kolegyni na víkendové službě, že má v lednici oběd ;)
DEVIL
---
---
6:45:30 17.9.2016
1 odpověď
MACHALIK
:D
JAJITA
: jako sous vide pripravovany? nebo jen vakly a syrovy?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam