DIVER: Jako priloha je proste bezkonkurencni tato uprava:
Cibule,cesnek,korenova zelenina,vse na drobno na ghi nebo na oliv olej,orestovat pridat proplachnutou cocku,trochu podlit,dusit,kontrovat,dle potreby podlivat,ve finale je cocka meka(nerozvarena), dochutit soli,peprem,pridat zakys.smetanu a podavat.Nejlepe s rybou nebo drubezi.I samostatne je to vytecne.
Dale na salaty vytecna. Ted jsem ji jedla ve Francii oprazenou a bylo to opravdove umelecke dilo,recept bohuzel nemam.
Jinak z ni varim polevku:
salek zelene,salek cervene cocky,porek,cibule,cesnek,korenova zelenina,kousek zazvoru,vyvar,ghi,smetana.Zeleninu nakrajet na kousky spolu s cibuli,cesnemem a porkem,z azvorem orestovat na ghi,pridat proplachnutou cervenou cocku,zalit vyvarem osolit a varit do zmeknuti.Zapomnela jsem na tu zelenou cocku,tu si das do zvlatniho kastrulku a uvaris,pozor nerozvarit.Az ta zelenina zmekne,tak ji rozmixujes,p ridas uvarenou,slitou zelenou cocku a trochu smetany.Dobrou chut!