úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
LUCIASHECK
---
---
15:10:10 17.12.2016
CMLKA
: u nas to zere jenom pes :-D
HOFFMI
---
---
15:06:43 17.12.2016
1 odpověď
+6
CMLKA
: Kimchi
TOOMIX
---
---
14:46:03 17.12.2016
+1
CMLKA
: do zeleninového salátu místo ledového/římského/hlávkového
CMLKA
---
---
14:35:28 17.12.2016
6 odpovědí
poradte mi, co s cinskym zelim? zelenina, kterou jsem si snad nikdy nekoupila a ted mi prisla v bedynce, tak nevim co s ni
EDERA
---
---
16:44:39 11.12.2016
+2
MIST
: Moje nakonec hráškový krém a čokoládovo-hruškový koláč.
MIST
---
---
6:44:17 11.12.2016
1 odpověď
EDERA
: bramborovo porkova kremova polevka a eclairs - by byla moje volba.
GUDRUN
---
---
12:56:12 10.12.2016
RISINA
: mas nejakej tip na úpravu receptu?
RISINA
---
---
12:18:15 10.12.2016
VENIKA
:
http://www.vyuzeno.cz/2014/05/rillettes-rijet-tradicni-francouzska-pochoutka/
V zásadě postupuju podobně jako v tomto receptu, kombinuju bůček a prorostlejší plecko, kosti ani kůže nejsou nutné - přidávám je, jen pokud jsou součástí bůčku. Občas jsem při dokončování dolila i stopičku koňaku.
RISINA
---
---
12:13:35 10.12.2016
1 odpověď
GUDRUN
: Dělala jsem několikrát, vždy sklidilo úspěch.
EDERA
---
---
19:10:18 9.12.2016
1 odpověď
-1
MUTHA
: No, a to to člověk takhle poskládá a pak vyjde najevo, že čestný host nejí mořské plody, cibuli a tepelně opracovaná jablka.:-)
VENIKA
---
---
14:33:45 8.12.2016
1 odpověď
GUDRUN
: Nemam, ale zrovna predevcirem jsem nad nima premyslela. Tak kdybys to prubla, poprosim o report :)
AIJA
---
---
13:31:51 8.12.2016
GUDRUN
:
paštiku?
GUDRUN
---
---
12:25:14 8.12.2016
3 odpovědi
mate nějaké zkušenosti s rilletes v crockpotu? napadá vas nějaký jiný vhodný jedly dárek, vyrobitelny v crockpotu? (pecenej čaj už je upecenej). díky.
EDERA
---
---
10:40:19 7.12.2016
MUTHA
: Na bisque jsem si nevzpomněla. To bude ono! Dík.
AIJA
---
---
10:10:40 7.12.2016
+3
EDERA
:
Aha, tak cibulačku a ten jablečný nebo ořechový koláč.
EDERA
---
---
10:08:09 7.12.2016
1 odpověď
AIJA
: Právě, spíš do Francie, tak bych se té myšlenky ráda přidržela i v ostatních chodech. Obráceným jablečným koláčem nebo alsaským koláčem, třeba.
Boršč dělám tak vydatný, že by se po něm už do nikoho nevešlo nic jiného.:-)
AIJA
---
---
9:49:44 7.12.2016
1 odpověď
EDERA
:
Boršč nebo minestrone, když teda ne vývar. A klidně už předvánoční štolu, když ne štrůdl...
A vlastně to kuře na víně bude spíš do Francie nebo jak? Co příloha?
EDERA
---
---
8:57:37 7.12.2016
-1
BRUKEV
: Hovězí vývar a štrůdl jsou rakousko-uherská klasika, kuře bude spíš coq au vin. To by neladilo.:-) Oběd bude sváteční rodinná sešlost, dítě jen jedno, poměrně velké a dobře vychované (tj. "žere všechno").
TRISSIE
---
---
8:44:35 7.12.2016
EDERA
: pro tradiční oběd bych šla do toho vývaru, ale jinak si pamatuju, že tvojí rodině hodně chutnala ta krémová bramborová s houbami, co jsem kdysi dávala recept?
BRUKEV
---
---
8:43:15 7.12.2016
1 odpověď
+1
EDERA
: vývar, rajská, hrstková, zmrzlina se šlehačkou, štrůdl, Harlekýn... rodinný oběd je pro osmdesátiletou babičku? Nebo standartní rodinný oběd středeční? Nebo tam budou děti? Sto lidí, sto chutí, chabé zadání.
Za mě vývar hovězí a štrůdl.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam