úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
RISINA
---
---
12:13:35 10.12.2016
1 odpověď
GUDRUN
: Dělala jsem několikrát, vždy sklidilo úspěch.
EDERA
---
---
19:10:18 9.12.2016
1 odpověď
-1
MUTHA
: No, a to to člověk takhle poskládá a pak vyjde najevo, že čestný host nejí mořské plody, cibuli a tepelně opracovaná jablka.:-)
VENIKA
---
---
14:33:45 8.12.2016
1 odpověď
GUDRUN
: Nemam, ale zrovna predevcirem jsem nad nima premyslela. Tak kdybys to prubla, poprosim o report :)
AIJA
---
---
13:31:51 8.12.2016
GUDRUN
:
paštiku?
GUDRUN
---
---
12:25:14 8.12.2016
3 odpovědi
mate nějaké zkušenosti s rilletes v crockpotu? napadá vas nějaký jiný vhodný jedly dárek, vyrobitelny v crockpotu? (pecenej čaj už je upecenej). díky.
EDERA
---
---
10:40:19 7.12.2016
MUTHA
: Na bisque jsem si nevzpomněla. To bude ono! Dík.
AIJA
---
---
10:10:40 7.12.2016
+3
EDERA
:
Aha, tak cibulačku a ten jablečný nebo ořechový koláč.
EDERA
---
---
10:08:09 7.12.2016
1 odpověď
AIJA
: Právě, spíš do Francie, tak bych se té myšlenky ráda přidržela i v ostatních chodech. Obráceným jablečným koláčem nebo alsaským koláčem, třeba.
Boršč dělám tak vydatný, že by se po něm už do nikoho nevešlo nic jiného.:-)
AIJA
---
---
9:49:44 7.12.2016
1 odpověď
EDERA
:
Boršč nebo minestrone, když teda ne vývar. A klidně už předvánoční štolu, když ne štrůdl...
A vlastně to kuře na víně bude spíš do Francie nebo jak? Co příloha?
EDERA
---
---
8:57:37 7.12.2016
-1
BRUKEV
: Hovězí vývar a štrůdl jsou rakousko-uherská klasika, kuře bude spíš coq au vin. To by neladilo.:-) Oběd bude sváteční rodinná sešlost, dítě jen jedno, poměrně velké a dobře vychované (tj. "žere všechno").
TRISSIE
---
---
8:44:35 7.12.2016
EDERA
: pro tradiční oběd bych šla do toho vývaru, ale jinak si pamatuju, že tvojí rodině hodně chutnala ta krémová bramborová s houbami, co jsem kdysi dávala recept?
BRUKEV
---
---
8:43:15 7.12.2016
1 odpověď
+1
EDERA
: vývar, rajská, hrstková, zmrzlina se šlehačkou, štrůdl, Harlekýn... rodinný oběd je pro osmdesátiletou babičku? Nebo standartní rodinný oběd středeční? Nebo tam budou děti? Sto lidí, sto chutí, chabé zadání.
Za mě vývar hovězí a štrůdl.
EDERA
---
---
7:16:40 7.12.2016
3 odpovědi
-3
Potřebuju vymyslet polévku a moučník k rodinnému obědu, kde hlavní chod bude kuře na víně (na vyžádání oslavence). Původně jsem myslela na dýňovou, ale tu jsme měli poslední dobou několikrát, tak už by mi ji nejspíš vylili na hlavu.
LUCIASHECK
---
---
19:14:24 4.12.2016
KEMENTARI
: bohuzel zatim ne, ale je v planu. Zatim nechavam bud vakuovat u reznika, nebo zneuzivam stryckovu.
KEMENTARI
---
---
19:13:12 4.12.2016
1 odpověď
LUCIASHECK
: Chápu dobře, že máš doma nějakou vakuovačku?
ZUZKAOU
---
---
13:13:29 4.12.2016
FIN
: hm... takova jehněčí sušená kýta....
FIN
---
---
11:55:48 4.12.2016
1 odpověď
ANNNA
: jehněčí může rovnou do mrazáku. respektive, abych byl přesný, již řadu let mi dodavatel porazí jehně a večer je přiveze, já jej rozbourám v kuchyni a nastrkám do mrazáku (žádné odležení se nekoná, jediné je ten den, než to ráno/dopoledne porazí a večer doveze do prahy a rozveze odběratelům) a funguje to naprosto v pořádku.
FITH
---
---
18:50:21 3.12.2016
Dam sem odkaz na blog,kde cerpam casto inspiraci,btw zde najdete upravu jehneciho
http://www.nikosuvrohlik.cz/home/category/jehněčí
LUCIASHECK
---
---
18:24:30 3.12.2016
1 odpověď
+3
FITH
: Hlavne bych zduraznila to skutecne ZAVAKUOVAT.
CHORCHEOS
---
---
18:17:25 3.12.2016
+1
ANNNA
: jehněčí určitě marinovat, my dáváme směs oleje, gyrosu a česneku.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam