GALE: v troube je nepec. to nezhhnedou a vyschnou.
jak rika
ZUZKAOU: cukrsul na par hodin.
ja davam do med, sul, pomeranc stava, voda s cerstvym tymianem. hodim 10 platku do ziplocu s tim vsim a druhej den na prirucnim grilu 5 platku zgriluju a 5 ususim, posypu milk powder a na prepustenym masle zhnedim.
to je ale prasarna s tou milk powder. chutna to ale naprosto originalne. ja zeru ale veprovy,kdyz je vevnitr jeste trochu ruzovy, takze to s tim powder neni vhodna priprava pro ty, co to maj radi vepre 'well done'
kdyz to nalozis tak pak budou ty jinak upeceny suchy masa uplne explodovat chutnou stavou. a nejlepsi je pouzit to prepusteny maslo. nakonec to delam tak, ze sundam maso z panve odlezet a do panve splouchnu trochu ty vody ve ktery se to macelo pres noc, zavarim a nakonec tam chrstnu mlecnou sedlinu (bilou mrdku z toho masla)
tim pak preleju to odpocivajici maso.